ad

Nieuwsbrief di 10 sept

Laatst bijgewerkt: september 2019
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 10 september

Omgaan met zelfmoordgedachten

Heb je soms zelfmoordgedachten en wil je die onder controle krijgen, maar je weet niet hoe? Hier vind je enkele tips om met deze gedachten om te gaan en jezelf te beschermen.
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Is die boekentas niet te zwaar?

Een boekentas mag niet meer wegen dan 10% van het lichaamsgewicht. Te veel extra kilo’s kan een oorzaak zijn van rugklachten, zelfs op latere leeftijd. Dus let erop dat jij of je kind enkel het materiaal meeneemt dat nodig is voor die dag en ga voor een rugvriendelijke oplossing.

Lees meer,...

Gezondheid.be

1 op 3 Belgen heeft hoorproblemen. Jij ook?

ADVERTORIAL
Het gehoor gaat langzaam achteruit, vaak zonder dat je het merkt. Of toch? Je zet de tv harder, je moet je gesprekspartners vaak vragen om iets te herhalen, ... Test zelf makkelijk je gehoor dankzij de online hoortest. Achteraf krijg je een gedetailleerd verslag, gratis en helemaal vrijblijvend.

Doe nu de hoortest

Gezondheid.be

10 tips om veilig met je elektrische step te rijden

Een elektrische step is geen speelgoed, maar een echt vervoersmiddel. Om elk ongemak te vermijden is het essentieel om rekening te houden met deze 10 aanbevelingen van het Vias institute.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Helpt groene thee het risico op kanker verlagen?

Bij een aantal studies met kankercellen en bij muizen leek groene thee de vorming van uitzaaiingen te voorkomen. Maar er is onvoldoende bewijs dat groene thee het risico op het krijgen van kanker verlaagt.

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 10/09/2019 , bijgewerkt op 12/09/2019
ad


pub