ad

Nieuwsbrief ma 9 sept

Laatst bijgewerkt: september 2019
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 9 september

Zuiderse zomergroenten, een boost voor je gezondheid

Sinds (over)grootmoeders tijd is het aanbod zomergroente veel uitgebreider, ook in de eigen moestuin. Maar vaak is het niet zo evident om creatief met die ‘nieuwe’ oogst om te springen.
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Test jezelf : R S I (overbelasting)

De term RSI is de afkorting van 'Repetitive Strain Injury'. Het is een verzamelterm voor diverse pijnklachten in de nek, schouders, armen, polsen en handen (en uitzonderlijk van de benen) ten gevolge van een chronische overbelasting. Test snel of jij daar ook last van hebt!

Lees meer,...

Gezondheid.be

Nerveus? Slaapproblemen? Lig jij er ook wakker van?

ADVERTORIAL
Dit zijn veelbesproken onderwerpen. Dramatiseer ik de situatie? Ben ik té bezorgd? Is er een behandeling nodig of gaat het vanzelf over? Is mijn aanpak wel de juiste? Allemaal vragen die door je hoofd spoken...

Lees meer,...

Gezondheid.be

Tips voor de brooddoos

Bij het begin van het nieuwe schooljaar is het voor vele kinderen weer volop brooddoos-tijd. Het is belangrijk dat de middaglunch goed bewaard wordt en geen risico vormt voor de gezondheid van je kinderen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Menstruatiecups: een veilig alternatief voor tampons of maandverband

Herbruikbare menstruatiecups zijn een betrouwbaar en veilig alternatief voor tampons of maandverband. Dat blijkt uit een recent Brits onderzoek.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Blaaskanker opsporen in urine

UZ Antwerpen werkt aan een nieuwe methode om blaaskanker op te sporen via biomerkers in de urine. Dat is comfortabeler voor de patiënt en de arts kan de evolutie beter opvolgen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Brownietaart met rodevruchtentopping

De combinatie van chocolade en rode vruchten is echt heerlijk! Daarom is deze brownietaart er een om je vingers bij af te likken...

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 09/09/2019 , bijgewerkt op 12/09/2019
ad


pub