Minéral 89: de ideale dagelijkse verzorging om de huid te versterken en huidveroudering tegen te gaan

Laatst bijgewerkt: juni 2019
ad_VIC_Visual_Melina_250x150px_01.jpg

nieuws Onze huid ondervindt rechtstreeks invloed van onze levenswijze: voeding, stress, slaapgebrek en ook externe agressies om ons heen zoals vervuiling of UV-stralen. Door de invloeden uit onze omgeving en door het moderne leven, wordt onze huidbarrière dag na dag aangetast en wordt ze kwetsbaarder.

80% VAN DE ZICHTBARE TEKENEN VAN HUIDVEROUDERING ZIJN TE WIJTEN AAN ONZE OMGEVING1

Om efficiënte oplossingen te bieden om onze huid te versterken tegen deze dagelijkse agressies, heeft Vichy Laboratoria een groep van experts samengebracht om verschillende studies te voeren over het Exposoom en zijn impact op de huid. Vichy is het eerste cosmeticamerk dat onderzoek voert naar het Exposoom.

Het Exposoom betreft alle inwendige en omgevingsgebonden factoren waaraan we herhaaldelijk zijn blootgesteld en die op de huidveroudering inwerken.

Het Exposoom: welke impact op de huid?

De huid is het orgaan dat ons lichaam beschermt tegen de buitenwereld. Ze is ook de weerspiegeling van ons organisme, van onze levenswijze... Ze wordt dus rechtstreeks beïnvloed door het Exposoom. 

ad_expospme_grant_visual_250x150px.jpg

Deze herhaaldelijke aanvallen zijn verantwoordelijk voor verstoringen die ongemerkt in de huid sluipen en onzichtbare schade veroorzaken (zoals de productie van vrije radicalen, inflammatoire reacties of beschadiging van collageen- en elastinevezels in de dermis). De huid ziet er vermoeid, dof, gedehydrateerd uit en ze is vaak minder stevig.

Maar geen paniek, er bestaan oplossingen om de effecten van het Exposoom op de huid tegen te gaan, bijvoorbeeld: de huid dagelijks hydrateren of een zonnecrème of een antioxiderende verzorging gebruiken.


Welke verzorgingen kiezen om huidveroudering tegen te gaan?

Om de kwaliteit van onze huid te beschermen is het van essentieel belang om dagelijks verzorgingen te gebruiken die onze huidbarrière efficiënt versterken.

Minéral 89, de eerste hydraterende booster die de huid helpt om haar barrièrefunctie te beschermen om de huid mooier te maken. Jouw dosis dagelijkse kracht.

as_VIC_Visual_Volcano_1000x1000px_g.jpg
Met Minéral 89, verlegt Vichy Laboratoria de grenzen van de cosmetica een beetje verder. De formule is buitengewoon: 89% Mineraliserend Thermaal Water van Vichy, 15 krachtige en werkzame mineralen voor de huid en een sterke concentratie aan hyaluronzuur. Een minimalistische formule, met slechts 11 ingrediënten. Een succesvolle combinatie om de barrièrefunctie van de door het Exposoom aangetaste huid te herstellen. Dag na dag, wordt je huid gehydrateerd, voller en sterker.

Focus op de 5 sterke punten van deze hydraterende booster:

14784_1229_VIC_M89_Visual_VL.png

[1] Flament, F., Bazin, R., Laquieze, S., Rubert, V., Simonpietri, E., & Piot, B. (2013). Effect of the sun on visible clinical signs of aging in Caucasian skin. Clinical, cosmetic and investigational dermatology, 6, 221.


bron: ingezonden mededeling: Vichy
verschenen op : 25/06/2019 , bijgewerkt op 24/06/2019