Nieuwsbrief do 5 sept

Laatst bijgewerkt: september 2019
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 5 september

Wat te doen bij kneuzingen en breuken?

Een kleine misstap of val tijdens de voetbaltraining, een schooluitstap of gewoon thuis en het kan al te laat zijn. Je enkel of pols zijn gekneusd of verstuikt...
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

UGent zoekt stinkende kledij

Kleren krijgen soms een geurtje dat er niet uitgaat bij het wassen. De Universiteit van Gent zoekt mensen die willen meewerken aan de zoektocht naar een remedie tegen die hardnekkige slechte geuren op kledij.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Waarom kurkuma voor soepele gewrichten?

ADVERTORIAL
Kurkuma is niet meer weg te denken in de keuken. Steeds meer mensen gebruiken kurkuma ook als supplement in hoge(re) dosissen. Wil je weten hoeveel kurkuma je dagelijks nodig hebt om echt werkzaam te zijn voor spieren en gewrichten, geheugen, etc? 

Lees meer,...

Gezondheid.be

Hoe organiseer je je koelkast?

Waar zet je de melk en hoe verpak je de groente? Een goed georganiseerde koelkast is het begin van een geslaagde kooksessie.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Bijna 1 op 10 peuters heeft overgewicht

8,7 procent van de kinderen geboren in 2016 heeft op een leeftijd van 2 jaar overgewicht. 1,2% van de kinderen is obees. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van Kind en Gezin.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Wie kan Multiple Sclerose (MS) krijgen?

Multiple sclerose is de meest voorkomende chronische neurologische aandoening van het centraal zenuwstelsel bij jonge volwassenen in Europa. In België lijden naar schatting minstens 10.000 Belgen aan multiple sclerose (MS).

Lees meer,...

Gezondheid.be

Start 2 Yoga - les 5: kinderyoga voor ouders en kinderen

We beginnen al aan de vijfde les yoga! Bij kinderouderyoga vormen ouder en kind telkens een duo. De focus ligt op de zintuigen en gevoelens van het kind. Ook hier weer worden de oefeningen op een speelse manier aangepakt.

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 05/09/2019 , bijgewerkt op 12/09/2019


pub