ad

Nieuwsbrief ma 2 sept

Laatst bijgewerkt: september 2019
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 2 september

Alles over de appel

De appel is de absolute 'numero uno' onder het fruit. Deze gezonde vrucht zit boordevol vezels en bevat bioactieve stoffen die preventief werken tegen tal van welvaartsziekten. 
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Fietshelm doet kans op ernstig hoofdletsel dalen met 60 procent

Het dragen van een fietshelm is zeker zinvol en dient gestimuleerd te worden. Volgens het magazine EOS bestaat er in de wetenschappelijke literatuur weinig twijfel over de gunstige veiligheidseffecten van de fietshelm én het verplicht dragen ervan. 

Lees meer,...

Gezondheid.be

De migraine test (MIDAS)

Last van migraine? Om de ernst ervan en de mate van hinder vast te stellen en zo een adequate behandeling op te starten, kan je gebruik maken van de MIDAS (Migraine Disability Assessment) test.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Pampers komt met slimme luiers

Pampers heeft een nieuwe lijn luiers gelanceerd die urine en slaap van kinderen kunnen monitoren. Dat gebeurt via sensoren in de luier. De slimme luier zegt echter niet wanneer een luier vol is. 

Lees meer,...

Gezondheid.be

Gekonfijte trostomaten

Zongedroogde tomaatjes, in dit geval zijn het ovengedroogde tomaatjes, kan je zeer gemakkelijk zelf maken. De tomaatjes hebben de tijd nodig om rustig te drogen, maar ondertussen heb jij tijd voor ander huishoudelijk werk of wat ontspanning!

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 02/09/2019 , bijgewerkt op 12/09/2019
ad


pub