Nieuwsbrief do 29 aug

Laatst bijgewerkt: september 2019
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 29 augustus

Eicellen invriezen: hoe werkt dat?

Dat er spermabanken bestaan en dat zaadcellen kunnen worden bewaard, is algemeen geweten. Eicellen invriezen is minder bekend. Het wordt ook nog niet zo lang gedaan omdat het een stuk moeilijker is. 
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Kunnen voedingssupplementen helpen bij ADHD/ADD?

Wie ADHD heeft, krijgt van de dokter doorgaans Rilatine® voorgeschreven. Dat geneesmiddel is vaak efficiënt, maar heeft geregeld bijwerkingen. De Universiteit Antwerpen start met een onderzoek naar een mogelijk plantaardig alternatief.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Kunstgras mogelijk toch schadelijk voor spelende kinderen

Twee jaar geleden ontstonden er al zorgen over de veiligheid van rubberkorrels die bij kunstgrasvelden gebruikt worden. Dit rubber is gemaakt van oude autobanden en kan kankerverwekkende en hormoonverstorende stoffen bevatten.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Hoe bewaar je gember?

Meestal heb je maar een stukje nodig, maar wat doe je dan met de rest van de gemberwortel? Laat je hem te lang in de keuken liggen, dan droogt hij helemaal uit. Bewaar je hem te vochtig, dan gaat hij beschimmelen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Start 2 Yoga - les 4: kinderyoga

Klaar voor nog een les yoga? Dit keer: yoga op kindermaat. Dat gaat gepaard met knuffels, tekeningen, klankschaal en verhaaltjes. De oefeningen worden op een speelse manier ingevuld en spreken de verbeelding van de kinderen aan.

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 29/08/2019 , bijgewerkt op 12/09/2019


pub