ad

Nieuwsbrief ma 26 aug

Laatst bijgewerkt: augustus 2019
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 26 augustus

Doe-het-zelf gezondheidszorg voor zestig(pluss)ers - deel 2

Wil je als zestig(pluss)er zo goed mogelijk zorg dragen voor je gezondheid? Dan is je levensstijl de beste ‘tool’ en de ideale barometer. Voldoende slaap en beweging, gezonde voeding, niet roken en matig alcoholgebruik zijn daarbij belangrijke issues. 
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Wat weet jij over slaap- en kalmeermiddelen? Doe de kennistest

Check met de kennistest hoeveel je écht weet over de effecten en risico's van slaap- en kalmeringsmiddelen. Slik je regelmatig slaap- of kalmeringsmiddelen? Wil je nagaan hoe riskant je gebruik is?

Lees meer,...

Gezondheid.be

Ontdek wat huidveroudering veroorzaakt

ADVERTORIAL
Onze huid wordt kwetsbaar door de agressies van buitenaf (vervuiling, UV) en door onze eigen levenswijze (stress, voeding, slaapgebrek, …). Ontdek welke verzorging je kunt gebruiken om je huid te versterken en om efficiënt de dagelijkse aanvallen tegen te gaan.

Klik hier voor meer info

Gezondheid.be

8 op de 10 Belgen voelen zich gezond, 1 op 3 is chronisch ziek

Ongeveer 8 op de 10 landgenoten vinden dat hun gezondheidstoestand goed tot heel goed is. Tegelijkertijd zegt bijna 1 op de 3 Belgen met een chronische ziekte te kampen. 

Lees meer,...

Gezondheid.be

Maatje-minder-frambozenconfituur

Een heerlijke confituur die klaar is in 5 minuten en goed is voor de lijn! Wie wil er dat 's morgens niet op zijn boterhammetjes?

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 26/08/2019 , bijgewerkt op 28/08/2019
ad


pub