ad

Nieuwsbrief ma 12 aug

Laatst bijgewerkt: augustus 2019
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 12 augustus

Wat zegt je stem over je ‘mood’ en je persoonlijkheid?

Je stem is je visitekaartje. Hoe je ze gebruikt, bepaalt voor een stuk hoe je in deze wereld staat en hoe je je voelt. Maar je stem weerspiegelt niet altijd de boodschap die je wilt uitdragen en soms verklapt ze zelfs iets meer dan wat je eigenlijk met anderen wilt delen.
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Vervelende kompaskwal duikt op aan Belgische kust

De gemeente Knokke-Heist waarschuwt voor de kompaskwal, die zijn opwachting maakt aan de Belgische Oostkust. De kompaskwal is een erg vervelende kwallensoort: contact met de tentakels kan erg pijnlijk zijn.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Geef een blaasontsteking geen kans !

ADVERTORIAL
Herken je deze symptomen: vervelende pijn in de onderbuik, branderig gevoel tijdens het plassen, meer gevoel van plasdrang en vaak in kleine hoeveelheden? Misschien moet je dan aan een blaasontsteking denken... Gelukkig bestaat er een natuurlijke oplossing met bewezen doeltreffendheid: Uri-cran Forte1.

Meer info over Uri-Cran Forte

Gezondheid.be

Autorijden met slippers verboden?

Nergens in de wegcode staat letterlijk dat autorijden met slippers verboden is. In de wet staat echter wel dat je in alle omstandigheden moet kunnen sturen, rijbewegingen uitvoeren en je auto in de hand moet kunnen houden.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Pizza op de barbecue

Pizza, dat is een allemansvriend in alle seizoenen. En als je hem op de barbecue bereidt, is dat niet alleen gezellig, maar ook dubbel zo lekker!

Lees meer,...

Gezondheid.be

Test jezelf: Wat weet je over roken?

Is roken een teken van persoonlijkheid? Heb je meer kans om te roken als je ouders ook roken? Test jouw kennis over roken, misschien leer je nog wat bij.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Verband tussen hoog vetgehalte spiercellen en lage overleving darmkankerpatiënten

Een hoog vetgehalte in de spiercellen gaat samen met een lagere algehele overlevingskans van mensen bij wie in een vroeg stadium darmkanker is geconstateerd.

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 12/08/2019 , bijgewerkt op 13/08/2019
ad


pub