Nieuwsbrief ma 5 aug

Laatst bijgewerkt: augustus 2019
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 5 augustus

Natuurlijke remedies om insecten uit je buurt te houden

Een vliegenraam of -gordijn is de ideale oplossing om je huis ’s zomers vrij te houden van vliegende en kruipende insecten, maar hoe pak je dat probleem aan in je tuin?
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Leverfibrose vaststellen via een eenvoudige bloedtest

Fibrose is de verharding en verlittekening van de lever en wordt onder meer veroorzaakt door overmatig alcoholgebruik, obesitas of virale infecties zoals hepatitis C. Wanneer dit niet tijdig wordt ontdekt, kan dit leiden tot levercirrose of -kanker.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Helpt broccoli het risico op het krijgen van kanker te verkleinen?

Er is nauwelijks bewijs dat broccoli en andere koolsoorten helpen het risico op het krijgen van kanker te verkleinen. Door veel groenten en fruit te eten kan het risico op het krijgen van bepaalde soorten kanker wel verlaagd worden.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Test je kennis over diabetes

Diabetes of suikerziekte is een aandoening waarbij het glucose- of suikergehalte in het bloed chronisch verhoogd is. Daarom spreekt men ook wel van 'suiker' of suikerziekte. Wat weet jij nog over deze ziekte?

Lees meer,...

Gezondheid.be

Tomatentaart met tonijn en geitenkaas

Deze tomatentaart vraagt minder dan een kwartier bereidingswerk. Als aperitiefhapje of als lunch vergezeld van wat frisgroene slablaadjes ... ze zal iedereen bekoren! Komt het water je al in de mond?

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 05/08/2019 , bijgewerkt op 06/08/2019


pub