Nieuwsbrief do 1 aug

Laatst bijgewerkt: augustus 2019
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 1 augustus

Tips voor mensen met hypochondrie

Mensen met hypochondrie letten voortdurend op hun eigen lichaam en voelen daardoor van alles. Allerlei gewone lichamelijke verschijnselen (zoals een steek, jeuk of kramp, hoofdpijn of een droge mond) worden gezien als teken van een ernstige ziekte.
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Zijn biologische producten beter bij kanker?

Biologische producten zijn producten die milieu- en diervriendelijk geproduceerd zijn zonder kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen. Steeds meer mensen kiezen voor biologische producten met het idee dat dit beter voor het milieu is. Klopt dit?

Lees meer,...

Gezondheid.be

Gezondheidsrisico’s van water in de openbare ruimte

Water op straat en water in fonteinen is niet van dezelfde kwaliteit als zwemwater, waardoor kinderen die in dit water spelen, ziek kunnen worden. Met eenvoudige maatregelen is dit te voorkomen. 

Lees meer,...

Gezondheid.be

Mijn verhaal: ‘Waarom ik geen borstvoeding heb gegeven’

"Je gaat borstvoeding geven zeker?” Het is een van de meest gestelde vragen aan een mama to be. Toen redactrice Lai-Wah tijdens haar tweede zwangerschap stellig “Nee!” antwoordde, waren sommige andere moeders enorm geschokt. 

Lees meer,...

Gezondheid.be

Ultrasnelle behandeling tegen wespengifallergie

Wie allergisch is voor wespensteken let beter op, want deze beestjes zijn momenteel extra actief. Een allergie voor het gif van insecten kan levensbedreigend zijn. Wie één keer een veralgemeende allergische reactie heeft gehad, kan een tweede voorkomen met behulp van immunotherapie.

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 01/08/2019 , bijgewerkt op 03/08/2019


pub