Nieuwsbrief di 30 juli

Laatst bijgewerkt: juli 2019
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 30 juli

10 tips om okselzweet te voorkomen

Zweten bij inspanning of bij warm weer is normaal en gezond. Het helpt om je lichaamstemperatuur op peil te houden. Maar sommige mensen hebben last van overmatig zweten onder hun oksels. We geven je tien tips om dit onaangenaam fenomeen tegen te gaan.

Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Hoe kan het dat je je lichaam soms groter en kleiner voelt worden?

Je ligt met griep in bed en het lijkt alsof je handen reusachtig zijn terwijl je benen voelen als twee luciferstokjes. Meer uitleg over dit soort hallucinaties en andere psychotische verschijnselen krijg je in een video van psychiater Jan Dirk Blom.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Welke verzekeringen zijn interessant als je reisplannen hebt?

Je droomreis moeten annuleren, pech met de auto ergens onderweg,... Je mag er niet aan denken! Daarom kan je je maar beter goed indekken tegen allerlei risico’s die om de hoek loeren tijdens je vakantie en dat doe je met de juiste verzekering(en).

Lees meer,...

Gezondheid.be

Pijnbestrijding met medicinale cannabis: risico’s aanzienlijk groter dan medisch effect

Er bestaat onvoldoende wetenschappelijk bewijs omtrent de effectiviteit van cannabinoïden bij de bestrijding van pijn. Bovendien bestaan er risico’s zoals verslaving, psychose en verhoogde kans op depressie en zelfdoding bij jongvolwassenen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Is het gebruik van zoetstoffen kankerverwekkend?

Zoetstoffen kunnen als suikervervanger helpen het gebruik van suiker te verminderen en zo mogelijk helpen overgewicht te voorkomen. Met een gezond gewicht is er minder risico op het krijgen van kanker dan bij overgewicht. 

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 30/07/2019 , bijgewerkt op 30/07/2019


pub