Nieuwsbrief ma 29 juli

Laatst bijgewerkt: juli 2019
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 29 juli

Stralend schoon en fris met tuinkruiden

Heb je een tuintje met wat kruiden? Of een terras met potten vol heerlijk geurend groen? Dan heb je gegarandeerd een interessante voorraad natuurlijke grondstoffen binnen plukbereik waarmee je allerlei verzorgingsproducten, olies en lotions kunt maken!
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Test jezelf: wat weet je over borstkanker?

Over borstkanker doen er spijtig genoeg nog steeds een aantal fabeltjes de ronde. Weet jij voldoende over deze ziekte? Doe hier de test en misschien leer je nog wat bij.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Mag ik sojaproducten gebruiken als ik borstkanker heb?

Onderzoekers vonden geen negatief effect van soja bij vrouwen die borstkanker hebben. Sojaproducten zijn dus veilig bij borstkanker, maar dat is van sojasupplementen niet zeker.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Sportende kinderen moeten zich beter beschermen tegen de zon

Tijdens de zomermaanden trekken veel kinderen op (sport)kamp waar ze urenlang buiten spelen en sporten. Dat doen ze nog al te vaak zonder zich te beschermen tegen de zon, wat vaak leidt tot zonnebrand en mogelijk huidkanker.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Gegrilde kalkoen met auberginevlinders

Met deze auberginevlinders haal je de zomer in huis... Ze verwennen niet alleen de smaakpapillen, ze zijn ook een streling voor het oog. Een zuiders gerecht met weinig werk voor zo'n verrassend resultaat.

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 29/07/2019 , bijgewerkt op 30/07/2019


pub