Nieuwsbrief di 23 juli

Laatst bijgewerkt: juli 2019
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 23 juli

Maagverkleining door obesitaschirurgie: hoe en voor wie?

Obesitaschirurgie is niet alleen fysiek ingrijpend. Er zijn, zoals bij elke operatie, ook risico’s aan verbonden én het heeft een enorme impact op jouw levensstijl. Het is dus géén cosmetische ingreep maar een methode om de gezondheidsproblemen ten gevolge van overgewicht, te verminderen.
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Kun je beter heel schoon of juist lekker vies leven om te voorkomen dat je ziek wordt?

In Oost-Duitsland hadden kinderen vroeger minder vaak allergieën dan kinderen in West-Duitsland. Na de val van de muur verbeterden de leefomstandigheden van Oost-Duitse kinderen en kregen zij ook vaker allergieën. Merkwaardig hè?

Lees meer,...

Gezondheid.be

Geef een blaasontsteking geen kans !

ADVERTORIAL
Herken je deze symptomen: vervelende pijn in de onderbuik, branderig gevoel tijdens het plassen, meer gevoel van plasdrang en vaak in kleine hoeveelheden? Misschien moet je dan aan een blaasontsteking denken... Gelukkig bestaat er een natuurlijke oplossing met bewezen doeltreffendheid: Uri-cran Forte1.

Meer info over Uri-Cran Forte

Gezondheid.be

Milde warmte goed voor je lichaam

Niet iedereen is dol op tropisch warme temperaturen. Toch heeft herhaalde blootstelling aan milde warmte – rond de 34 graden – een positief effect op het hart- en vaatstelsel en op het glucosemetabolisme. 

Lees meer,...

Gezondheid.be

KCE pleit voor uitbreiding obesitaschirurgie naar jongeren

Het Federaal Kenniscentrum voor de Gezondheidszorg (KCE) heeft een rapport rond de werkzaamheid en veiligheid van bariatrische heelkunde gepubliceerd.

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 23/07/2019 , bijgewerkt op 25/07/2019


pub