ad

Nieuwsbrief ma 8 juli

Laatst bijgewerkt: juli 2019
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 8 juli

Zelfgemaakte (fruit)frisco’s om van te smullen

Op een warme zomerdag gaat de diepvriesdeur iets vaker open: een ijsje of een frisco is een welkome verfrissing. Maar je kunt ook zelf frisco’s maken op basis van gezonde ingrediënten zoals nootjes en fruit.
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Gezonde leefstijl verlaagt het risico op dementie

Mensen kunnen hun risico op dementie verlagen met een gezonde leefstijl. Wat goed is voor het hart, is ook goed voor de hersenen: genoeg bewegen, stoppen met roken, weinig alcohol, gezond eten en een goed gewicht.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Ontdek wat huidveroudering veroorzaakt

ADVERTORIAL
Onze huid wordt kwetsbaar door de agressies van buitenaf (vervuiling, UV) en door onze eigen levenswijze (stress, voeding, slaapgebrek…). Ontdek welke verzorging je kunt gebruiken om je huid te versterken en om efficiënt de dagelijkse aanvallen tegen te gaan.

Klik hier voor meer info

Gezondheid.be

Bewijs voor samenspel tussen genen en omgeving bij psychotische stoornissen

Psychotische stoornissen ontstaan omdat sommige mensen een genetische gevoeligheid hebben voor bepaalde risicofactoren voor het ontwikkelen van die stoornissen, zoals cannabisgebruik en traumatische gebeurtenissen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Tomatentaart met feta en lente-ui

Een lauwe tomatentaart is ideaal als zomers hapje of als lunch met een fris slaatje erbij. En aangezien er geen room en ei aan te pas komen, is deze taart calorievriendelijker en minder zwaar dan een quiche.

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 08/07/2019 , bijgewerkt op 10/07/2019
ad


pub