ad

Nieuwsbrief do 4 juli

Laatst bijgewerkt: juli 2019
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 4 juli

Tips om gezond op reis te gaan

Elke zomer trekken heel wat landgenoten naar verre oorden. Met enkele basisvoorwaarden inzake voeding en hygiëne en een reeks handige tips kan je veel ongemakken voorkomen.
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Geen gezondheidsrisico’s 5G bij blootstelling onder bepaalde limieten

Uit alle inmiddels afgeronde onderzoeken blijkt dat er geen aanwijzingen zijn dat er gezondheidsrisico’s optreden door de aanwezigheid van niet-zichtbare elektromagnetische velden, zolang de blootstelling beneden de blootstellingslimieten blijft.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Geef een blaasontsteking geen kans !

ADVERTORIAL

Herken je deze symptomen: vervelende pijn in de onderbuik, branderig gevoel tijdens het plassen, meer gevoel van plasdrang en vaak in kleine hoeveelheden? Misschien moet je dan aan een blaasontsteking denken... Gelukkig bestaat er een natuurlijke oplossing met bewezen doeltreffendheid: Uri-cran Forte1.

Meer info over Uri-Cran Forte

Gezondheid.be

Hoe weet je of garnalen vers zijn en hoe pel je ze?

Het vraagt wat inspanning en handigheid om ‘de kaviaar van de Noordzee’ hapklaar te maken, maar eens je het pellen onder de knie (of handen) hebt, is het een fluitje van een cent.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Smoothie van watermeloen en perzik

Een zomerse smoothie op basis van twee sappige vruchten die met elkaar matchen als worst met appelmoes. Zo eenvoudig kan het zijn om een lekker en fris tussendoortje te maken.

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 04/07/2019 , bijgewerkt op 05/07/2019
ad


pub