Nieuwsbrief di 25 juni

Laatst bijgewerkt: juli 2019
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 25 juni

Hitteslag en zonnesteek

Met deze temperaturen is het heel belangrijk om de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen om een hitteslag of zonnesteek te voorkomen. Wist je trouwens dat je een hitteslag ook kan krijgen zonder een sprankeltje zon?
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Chemicaliën uit zonnebrandcrème kunnen in het bloed komen

In een nieuwe studie namen wetenschappers vier van de stoffen in zonnebrandcrème onder de loep. De gevolgen van de gevonden concentraties in het bloed zijn op dit moment echter nog onbekend.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Ontdek wat huidveroudering veroorzaakt

ADVERTORIAL
Onze huid wordt kwetsbaar door de agressies van buitenaf (vervuiling en UV) en door onze eigen levenswijze (stress, voeding, slaapgebrek,…). Ontdek welke verzorging je kunt gebruiken om je huid te versterken en om efficiënt de dagelijkse aanvallen tegen te gaan.

Klik hier voor meer info

Gezondheid.be

Migraine door warm weer?

Wanneer de temperaturen stijgen, zouden meer mensen last hebben van migraine en andere vormen van hoofdpijn. Ook een daling van de luchtdruk, zou een hoofdpijnaanval kunnen uitlokken.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Waarom is dik worden zo makkelijk?

Natuurlijk willen we allemaal gezond leven en er goed uitzien, maar toch staat dit elk jaar opnieuw bovenaan op ons lijstje goede voornemens. Waarom lukt het dan steeds niet?

Lees meer,...

Gezondheid.be

Invriezen filet americain voorkomt toxoplasmose bij zwangere vrouwen

Toxoplasmose kan het gevolg zijn van het eten van onder meer rauwe vleesproducten zoals filet americain. Onderzoek wijst nu uit dat het risico zou dalen als filet americain minimaal 48 uur bij een temperatuur van -12 graden wordt ingevroren.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Zo houd je spinnen uit je buurt

Spinnen zijn nuttige insecten en al de species die bij ons voorkomen zijn volstrekt ongevaarlijk. Maar misschien behoor jij tot die 60 % Belgen die last heeft van arachnofobie, een extreme angst voor spinnen. Dan heb je ze liever niet op je terras, laat staan in je huis!

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 25/06/2019 , bijgewerkt op 02/07/2019


pub