Nieuwsbrief vrij 21 juni

Laatst bijgewerkt: september 2019
Gezondheid
Nieuwsbrief
vrijdag 21 juni

Zomerdepressie: wanneer licht, slaaptekort en warmte je parten spelen

De meeste mensen kennen het fenomeen winterdepressie. Een zomerdepressie is veel minder bekend en komt ook veel minder voor dan een winterdepressie, maar kan even ernstig zijn als een depressie in de donkere dagen.
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Wat kan je doen tegen een zwangerschapsmasker?

Een zwangerschapsmasker – ook wel melasma of chloasma genoemd – is berucht onder zwangere vrouwen. Tijdens de zwangerschap wordt in de huid in het gezicht meer pigment aangemaakt en kunnen geelbruine vlekken ontstaan.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Denk jij ook dat je antirimpelverzorging na verloop van tijd geen effect meer heeft?

ADVERTORIAL
Met REVITALIFT LASER X3 krijg je net het tegenovergestelde resultaat. Hoe langer je de producten gebruikt, hoe beter het effect. Dat wordt aangetoond in een onafhankelijk onderzoek en bevestigd door Belgische vrouwen die de producten gebruiken.

Klik hier om er meer over te weten te komen!

Gezondheid.be

Brandneteltapijt in Brussel en Antwerpen zet chronische netelroos in de kijker

Op 21 juni nemen brandnetels de fakkel over van de bloemen om een tapijt van 225 m2 te vormen op de Groenplaats in Antwerpen en op de Place Sainte-Croix in Elsene. Niet omdat brandnetels een prachtig motief vormen, maar om stil te staan bij chronische netelroos

Lees meer,...

Gezondheid.be

Een huisarts in opleiding vertelt over haar job

Een job in de gezondheidszorg... Benieuwd naar wat dat inhoudt? Wij ook, dus vroegen we het aan onze lezers. Vandaag lees je het verhaal van een huisarts in opleiding.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Meer kans op verkeersongeval of zelfmoordpoging na toxoplasmose

Een infectie met de parasiet die toxoplasmose veroorzaakt lijkt het risico te verhogen op het krijgen van een verkeersongeluk of het doen van een zelfmoordpoging. 

Lees meer,...

Gezondheid.be

Weinig bijwerkingen na vaccinatie van kinderen

In België blijft het aantal meldingen van bijwerkingen in het kader van pediatrische vaccinaties laag. De aard van deze bijwerkingen komt overeen met het reeds gekende veiligheidsprofiel van vaccins.

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 21/06/2019 , bijgewerkt op 12/09/2019


pub