Nieuwsbrief ma 17 juni

Laatst bijgewerkt: juni 2019
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 17 juni

Hoe overwin je spreekangst?

Een uiteenzetting geven voor een (grote) groep of een verwelkomingswoordje houden op een feest… veel mensen krijgen koude rillingen wanneer ze eraan denken. Maar spreekangst kan je gemakkelijk overwinnen!
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Overgewicht neemt meer toe op platteland dan in stad

Het alom bekende stigma is dat verstedelijking leidt tot meer overgewicht. Daar heb je per slot van rekening gemakkelijk toegang tot allerlei vet- en suikerrijk voedsel. Nieuw onderzoek laat echter zien dat juist mensen op het platteland sneller aankomen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Chronische hoest en kortademigheid zijn niet altijd zo onschuldig

ADVERTORIAL
Stel dat je iemand tegenkomt die hoest en die snel buiten adem is. Denk je dan ook al snel aan astma ? Dat is mogelijk. Maar ook andere ernstige aandoeningen kunnen de oorzaak zijn. Klachten en symptomen goed onderscheiden is daarom van groot belang …

Waarop moet u letten?

Gezondheid.be

Website geeft informatie over chemische stoffen in dagelijkse producten

Zit er asbest in tampons? Is lippenbalsem gevaarlijk? Krijg je kanker van deodorant? Zijn natuurlijke stoffen en producten echt beter voor je? Op dit soort vragen geeft de website waarzitwatin.nl antwoord.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Test je conditie met de Coopertest

Benieuwd hoe het gesteld is met je fysieke conditie? Een goede manier om die te testen is de '12-minutentest' of de zogenaamde Coopertest, genoemd naar de Californische fitnessgoeroe dr. Kenneth Cooper.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Familie beslist mee over levenseinde bij dementie

Bij meer dan de helft van de mensen met dementie gaat een medische beslissing vooraf aan het overlijden. Vaak na overleg met familieleden.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Gemarineerde olijven

Gemarineerde olijven koop je toch kant-en-klaar? Ja, maar je kunt ze ook zelf een lekker smaakje geven en zelfgemaakt is des te lekkerder! Het vraagt niet veel werk, alleen wat geduld...

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 17/06/2019 , bijgewerkt op 20/06/2019


pub