ad

Nieuwsbrief do 13 juni

Laatst bijgewerkt: juni 2019
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 13 juni

Wat kan je doen tegen overdreven zweten?

Hyperhydrosis is teveel en/of continue zweten, vooral onder de oksels, aan de handpalmen of de voetzolen. Vroeger probeerde men dit te verhelpen door bepaalde vloeistoffen zoals alcohol, of smeersels op basis van aluminiumzout op de huid aan te brengen, maar dat geeft echter nauwelijks effect. Wat helpt dan wel?

Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Migraine: klachten, oorzaken en behandeling

De oorsprong van deze mysterieuze aandoening is nog steeds niet achterhaald. Migraine kan echter goed behandeld worden, al vraagt het vaak wat zoekwerk. Wij zetten de meest voorkomende klachten, oorzaken en behandelingen op een rijtje.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Denk jij ook dat je antirimpelverzorging na verloop van tijd geen effect meer heeft?

ADVERTORIAL
Met REVITALIFT LASER X3 krijg je net het tegenovergestelde resultaat. Hoe langer je de producten gebruikt, hoe beter het effect. Dat wordt aangetoond in een onafhankelijk onderzoek en bevestigd door belgische vrouwen die de producten gebruiken.

Klik hier om er meer over te weten te komen!

Gezondheid.be

Hoe stel je een kaasschotel samen?

Heb je weinig tijd en wil je je gasten toch verwennen met een heerlijke maaltijd? Dan is een kaasplank de ideale oplossing: geen werk, gezellig tafelen en superlekker. Maar hoe begin je eraan om een kaasassortiment samen te stellen als 'een pro'? No stress, say cheese, we helpen je graag verder.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Niet calorieën, maar suikers en alcohol zorgen voor toename levervet

Zoek je een gezonder alternatief voor alcohol? Dan is een glas cola niet direct aan te raden. Alcohol en suikerhoudende dranken hebben waarschijnlijk een even grote impact op een toename van levervet.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Muziek tijdens het studeren: slim of juist niet?

Tijdens het studeren dragen veel leerlingen een koptelefoon of hebben ze oordopjes in, waaruit soms hoorbaar de muziek schalt. Werkt dat, leren terwijl je tegelijkertijd luistert naar muziek? 

Lees meer,...

Gezondheid.be

Frisse Thaise bowl met krokante tofu en pindasaus

Deze frisse Thaise bowl is heerlijk met krokante tofu. Voeg stukjes gebakken kippendijfilet toe wanneer je liever niet veggie wil eten.

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 13/06/2019 , bijgewerkt op 18/06/2019
ad


pub