Denk jij ook dat je antirimpelverzorging na verloop van tijd geen effect meer heeft?

Laatst bijgewerkt: mei 2019
ad_3600522249030_7c.png

nieuws Revitalift Laser is een gamma van geavanceerde antirimpelproducten  voor vrouwen boven de 40 die op zoek zijn naar een efficiënte verzorgingsroutine met zichtbare resultaten.   

Het grote verschil

De meeste vrouwen zijn ervan overtuigd dat een antirimpelverzorging na verloop van tijd niet meer goed werkt. Af en toe eens veranderen van product zou een beter resultaat geven.  

Met het Revitalift Laser X3-gamma is dat niet het geval. Hoe langer je de producten gebruikt, hoe beter ze werken. Dat wordt aangetoond door een onafhankelijk onderzoek en bevestigd door de Belgische vrouwen die het gebruiken.  


Revitalift LASER X3 vervaagt alle sporen van veroudering.

ad_LASER_DAY_CARE.jpg
Een onafhankelijk instituut heeft Revitalift Laser gedurende zes maanden blind getest bij 97 vrouwen tussen de 40 en de 65 jaar. Alle soorten huidtypes waren vertegenwoordigd. Het resultaat was dat Revitalift Laser duidelijk alle verouderingssymptomen aanpakt: rimpels waren minder zichtbaar, de huid was steviger en de huidtonus was egaler. Zowel de dermatologen die de resultaten effectief hebben gemeten als de vrouwen die aan het onderzoek deelnamen, zagen deze verjongingseffecten heel duidelijk. Het geheim van dit wonderproduct zit in het gebruik van Pro-Xylaan, dé antiverouderingsmolecule bij uitstek. 

Hoe langer je het product gebruikt, hoe meer effect je krijgt.

ad_3600522249030_7.png
Twijfel jij ook wel eens aan het effect van je gezichtsverzorgingsproduct? Denk jij ook dat een antirimpelcrème na verloop van tijd niet meer werkt? Wel, je bent zeker niet de enige. Een op de drie vrouwen die dergelijke producten gebruikt, denkt daar ook zo over. Daarom vonden wij het belangrijk om eens naar jullie te luisteren. We noteerden alle twijfels en bezorgdheden en we besloten om onze meest geavanceerde anti-aging dagcrème aan een test te onderwerpen. Wij gingen op zoek naar het beste onafhankelijk onderzoekinstituut op dat terrein en lieten een klinische studie uitvoeren die zes maanden duurde. Daarmee wilden we bewijzen dat onze REVITALIFT Laser X3 het gewenningseffect doorstaat en wél efficiënt blijft na lang gebruik. Het onderzoek toonde aan dat de resultaten zelfs beter werden met de tijd. Hoe langer je Revitalift Laser aanbrengt, hoe meer zichtbare resultaten je krijgt.

Belgische vrouwen getuigen

Wil je het liever uit eerste bron horen? Check hier de commentaar van enkele Belgische vrouwen die aan de test meewerkten.


ad_3600522249030_8.png


bron: ingezonden mededeling: l’Oréal Paris
verschenen op : 21/05/2019 , bijgewerkt op 20/05/2019