Auteursrecht (copyright)

Laatst bijgewerkt: April 2018 | 8 reacties
123-juriweegsch-copyright-straf-04-18.jpg

nieuws De structuur, design en inhoud van de website www.gezondheid.be met inbegrip van teksten, lay-out, grafische bestanddelen, presentatie, logo’s, software en andere bestanddelen van deze site zijn beschermd door de intellectuele eigendomsrechten van gezondheid.be of haar informatieleveranciers, zoals het auteursrecht, naburige rechten en het sui generis recht op databanken. Deze rechten worden op geen enkele wijze in licentie gegeven of overgedragen aan derden.

Elke reproductie, verspreiding, verkoop, verdeling, publicatie, aanpassing, vertaling, bewerking of ander gebruik van een element van deze website, in zijn geheel of gedeeltelijk, anders dan voor strikt privé gebruik is verboden, tenzij met voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van gezondheid.be.

Alle merknamen, handelsnamen en logo's die vermeld worden op deze website zijn eigendom van gezondheid.be, zijn handelspartners of derden. Op geen enkele wijze worden de rechten op deze merknamen, handelsnamen en logo's in licentie gegeven of overgedragen aan derden en elk gebruik ervan is dan ook ten strengste verboden, behoudens andersluidende overeenkomst met de respectievelijke eigenaar.


verschenen op : 03/11/2010 , bijgewerkt op 06/04/2018

8 reacties

Auteursrecht (copyright)

door anoniem, 18 January 2018 om 18:48

Beste Ik zou graag de informatie omtrent de hieprik willen gebruiken voor mijn eindwerk over het metabolisme. Welke auteur kan ik vermelden? Ik kan deze namelijk nergens terugvinden. Alvast bedankt!

Auteursrecht (copyright)

door anoniem, 26 November 2016 om 15:40

Geachte, Ik ben een student verpleegkunde. Graag zou ik de een deel van de informatie van tonsillitis die op jullie website staat, willen verwerken in mijn patiëntenstudie. Dit natuurlijk met correcte bronvermelding. Hopend op jullie toestemming, bedankt

Auteursrecht (copyright)

door Ester, 7 June 2016 om 09:07

Voor een flyer over urineverlies in de wachtkamer van een huisartsenpraktijk zou ik graag een geabstraheerde afbeelding van jullie site gebruiken (vrouw met benen over elkaar). Mag ik die gebruiken? Alvast bedankt. Groet Ester

Auteursrecht (copyright)

door anoniem, 11 January 2016 om 13:02

beste, Voor onze facebookpagina en website was ik op zoek naar een duidelijke omschrijving van de dodehoek bij zwaar vervoer. Op jullie site is daar een zeer heldere uitleg over te vinden. Mag ik dit artikel een beetje aanpassen en gebruiken ?

Auteursrecht (copyright)

door anoniem, 29 December 2015 om 20:04

Dag Gezondheid.be, IK vroeg me na dit alles te lezen af of ik de info, gegeven op deze site, mag gebruiken voor een eindwerk. IK gebruik hierbij de voorgeschreven regels omtrent auteursrechten en bronnenkritiek. Groeten, Sarah

bekijk alle 8 reacties

Reageer zelf

verberg bovenstaande gegevens :
je naam en emailadres verschijnen dan niet bij je reactie.
hou me op de hoogte van reacties :
telkens iemand een reactie plaatst bij dit bericht ontvang je een e-mail.
tekens over.
pub