Nieuwsbrief di 21 mei

Laatst bijgewerkt: september 2019
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 21 mei

Tips voor faalangst bij kinderen

Eén op tien kinderen leidt aan een vorm van faalangst. Faalangst betekent bang zijn om bij een taak te falen. Die angst kan kinderen blokkeren of ervoor zorgen dat een kind nog harder werkt en zich nooit kan ontspannen. 
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Zwaardere brandwonden bij kinderen door aanlaten kleding en luier

De Nederlandse Brandwondenstichting trekt aan de alarmbel omdat in de brandwondencentra te veel kleine kinderen met ernstige brandwonden binnenkomen, waarbij niet de juiste eerste hulp is toegepast. Wij zetten de belangrijkste Eerste Hulp-regels nog eens op een rijtje.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Denk jij ook dat je antirimpelverzorging na verloop van tijd geen effect meer heeft?

ADVERTORIAL
Met REVITALIFT LASER X3 krijg je net het tegenovergestelde resultaat. Hoe langer je de producten gebruikt, hoe beter het effect. Dat wordt aangetoond in een onafhankelijk onderzoek en bevestigd door Belgische vrouwen die de producten gebruiken.

Klik hier om er meer over te weten te komen!

Gezondheid.be

Stoppen met roken: tips om te vermijden dat je aankomt

Rokers zien vaak af van stoppen met roken omdat ze bang zijn dat ze snel veel kilo’s zullen aankomen. Maar is dat wel zo? Raakt je lichaam hopeloos uit balans als je stopt met roken? Dat hoeft niet, zolang je rekening houdt met een paar eenvoudige dingen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Welke behandelingen worden afgeraden bij lage rugpijn?

Het Federaal Kenniscentrum voor de Gezondheidheidszorg publiceerde onlangs richtlijnen over de behandeling van lage rugpijn en radiculaire pijn. Dat rapport bevat een lijst van 23 behandelingen die niet worden aanbevolen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Risico op depressie? Kom uit je luie zetel

Voldoende lichaamsbeweging kan een rol spelen bij de behandeling van een depressie, maar nu blijkt dat het zelfs een depressie kan voorkomen. Een uurtje per week bewegen kan het verschil al maken.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Kunnen we over 10 jaar elke kanker genezen?

Kankerspecialist Filip Lardon heeft goed en slecht nieuws: als het zo voort gaat, zullen alsmaar meer mensen kanker krijgen. Maar het goede nieuws is dat we kanker veel beter zullen kunnen bestrijden.

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 21/05/2019 , bijgewerkt op 12/09/2019


pub