Nieuwsbrief do 16 mei

Laatst bijgewerkt: mei 2019
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 16 mei

Hoe effectief zijn pijnstillende gels en zalven bij spier- en gewrichtspijn?

Voor acute spier- en gewrichtspijnen en bij chronische pijnlijke gewrichten worden vaak lokale ontstekingsremmers in de vorm van gels, crèmes, zalf en pleisters aanbevolen. Werken die even goed als dezelfde ontstekingsremmers in pilvorm?
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Kankerpatiënten betalen straks niet meer voor dure tandzorg

Kankerpatiënten en mensen met anodontie hoeven binnenkort niet meer te betalen voor dure restauratieve tandzorg zoals het plaatsen van implantaten, bruggen of kronen. De betaling zal rechtstreeks worden geregeld tussen de overheid en de zorgverleners.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Hoe je huid voorbereiden op de zon?

ADVERTORIAL
Op mooie dagen zou je je graag neervlijen op een zonnige strandstoel. Doel: komaf maken met die witte huid en er stralend uitzien. Maar niet zo snel! De zon is een valse vriend waartegen je je huid moet beschermen – tijdens, maar ook vóór het bruinen.

Ontdek meer,...

Gezondheid.be

Hoge Gezondheidsraad waarschuwt: neem geen tattoo, vermijd granola en pas op met nagellak

De Hoge Gezondheidsraad heeft een lange lijst aanbevelingen klaar om te vermijden dat chemische en hormoonverstorende stoffen onze gezondheid nog langer schaden.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Een handig wistjedatje voor in de keuken: vlees bakken

Hoe bak je op een correcte manier een stuk vlees in de pan? Het lijkt 'a piece of cake', maar het vraagt toch wel wat knowhow.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Infosessie over dementie: ‘Muziek en ons brein’

Muziek heeft een speciale plaats in ons brein. Samen muziek maken, blijkt voor velen een goed middel te zijn om opnieuw en positief contact te hebben met de persoon met dementie. 

Lees meer,...

Gezondheid.be

Zijdezachte aspergesoep van witte asperges

Ben jij fan van asperges? Dan hebben wij een gouden tip voor jou: gooi de schillen en uiteinden van asperges nooit in de vuilbak. Je kunt er namelijk een zijdezachte aspergesoep van maken!

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 16/05/2019 , bijgewerkt op 17/05/2019


pub