Nieuwsbrief ma 22 apr

Laatst bijgewerkt: september 2019
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 22 april

Tips voor veilig trampolinespringen

Trampolines zijn zeer populair maar kunnen ook gevaarlijk zijn. Vraag dat maar aan de spoedartsen... Wij geven je een aantal praktische tips zodat je kind veilig kan springen.
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Test: Hoe passioneel ben je?

Met deze test die door Michel Campbell, een Canadees seksuoloog, werd opgesteld, kan je drie belangrijke aspecten van je relatie evalueren: intimiteit, passie en betrokkenheid. De test kan je helpen om de sterke en zwakke punten van jullie relatie te bepalen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Wat zeggen je nagels over je gezondheid?

De kleur en de textuur van je vingernagels zeggen veel over je algemene gezondheidstoestand. Kleine verschillen kunnen een eerste indicatie zijn van ernstige onderliggende problemen zoals een nier- of hartaandoening of diabetes.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Betere bescherming tegen acrylamide nodig

Er moeten betere regels komen om consumenten te beschermen tegen acrylamide. Acrylamide is een vermoedelijk kankerverwekkende stof die ontstaat in zetmeelrijke producten bij verhitting boven de 120 graden. 

Lees meer,...

Gezondheid.be

Week van de Valpreventie: tips om vallen te voorkomen

Eén op de drie 65-plussers valt minstens één keer per jaar. Zo'n valpartij heeft vaak nare gevolgen. Stoornissen in evenwicht, spierkracht en/of mobiliteit zijn enkele van de belangrijkste risicofactoren voor een val. 

Lees meer,...

Gezondheid.be

Informatiecampagne over medische hulpmiddelen

Het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG) lanceert een informatiecampagne om gezondheidszorgbeoefenaars en hun patiënten te informeren over medische hulpmiddelen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Recept: quiche met asperges en gerookte zalm

Het is weer aspergeseizoen! Dit keer verwerken we het witte goud in een heerlijke quiche.

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 22/04/2019 , bijgewerkt op 12/09/2019


pub