Nieuwsbrief di 16 apr

Laatst bijgewerkt: april 2019
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 16 april

Alles wat je moet weten over reisvaccinaties

De mazelen verspreiden zich in Europa dus kijk je best eens na of jij wel gevaccineerd bent, zeker als je van plan bent om te reizen. Vaccinaties zijn nodig voor de meeste tropische bestemmingen, maar ook voor een aantal bestemmingen in andere landen, zelfs in Europa.
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Breng je huis alvast in paasstemming!

Je interieur of ontbijttafel een gezellig paassfeertje geven, hoeft niet eens duur, ingewikkeld of tijdrovend te zijn. Een vijftal ideetjes om de lente in huis te halen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Hoe maak je jezelf gelukkig?

Gelukkig zijn willen we allemaal, maar wist je dat geluk ook bijdraagt aan succes? Hoe dat komt hoor je in het college van Prof. dr. Nele Jacobs.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Hoe kan je voorkomen dat je kinderen hoofdluizen krijgen?

Een besmetting met hoofdluizen heeft niets met (slechte) hygiëne te maken. Ondanks de beste hygiëne bij je thuis, kan je kind toch plots met die beestjes zitten. 

Lees meer,...

Gezondheid.be

Kan je allergisch zijn voor paaseieren?

Het klinkt misschien vreemd, maar zo ver gezocht is het niet. Sommige paaseieren kunnen immers allergenen bevatten, zoals gluten of nootjes. 

Lees meer,...

Gezondheid.be

Nieuwe vergoedingsvoorwaarden neusspray

Sinds 1 maart 2018 gelden nieuwe vergoedingsvoorwaarden voor bepaalde nasale corticosteroïden in sprayvorm voor de behandeling van allergische rhinitis.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Livemuziek op Intensieve zorg brengt patiënten en familie tot rust

Muziek verlicht fysieke en emotionele ongemakken. Daarom trekken muzikanten van de vzw MusIC voortaan twee keer per week naar het UZ Gent en het Militair Hospitaal in Neder-over-Heembeek.

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 16/04/2019 , bijgewerkt op 19/04/2019


pub