Nieuwsbrief do 11 apr

Laatst bijgewerkt: september 2019
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 11 april

Vijftien veel voorkomende misverstanden over de ziekte van Parkinson

De Nederlandse patiëntenvereniging ParkinsonNet heeft naar aanleiding van de Wereld Parkinson Dag de grootste misverstanden over de ziekte van Parkinson weerlegd. Trillen alle mensen met Parkinson? Is de ziekte erfelijk? En bestaat er een medicijn dat Parkinson kan afremmen?
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Hoe herken je een allergie?

Moet je vaak niezen? Of gaan je lippen tintelen als je noten eet? Misschien ben je allergisch. Maar hoe herken je een allergie?

Lees meer,...

Gezondheid.be

Pasta zoals in Italië!

Italianen koken pasta volgens de regel 1 - 10 - 100. Dat betekent dat je 1 liter water nodig hebt met 10 gram zout om 100 gram pasta te koken. 

Lees meer,...

Gezondheid.be

Zeven ziekenhuizen noemen zich ten onrechte borstkliniek

Zeven Vlaamse ziekenhuizen stellen zich op hun website voor als borstkliniek, hoewel ze daar wettelijk niet voor erkend zijn. Kom op tegen Kanker trekt aan de alarmbel.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Zo maak je overheerlijke multigranenkoekjes

Deze chocolade multigranenkoekjes bevatten veel verschillende granen en zaden. Heb je geen zin om die allemaal apart toe te voegen? Dan kan je die ook gemakkelijk vervangen door 210 gram muesli met granen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Infosessie: Onverklaarbare genezingen en wonderen

Is er een medische verklaring voor onverklaarbare genezingen en wonderen zoals die in de bijbel worden beschreven? In deze infosessie probeert Catherine de Jong alle aspecten die bijdragen aan deze fenomenen te benoemen en rationele verklaringen de ruimte te geven.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Tips voor mensen met hersenletsel en hun naasten

Een niet-aangeboren hersenletsel zorgt in veel gevallen voor een verandering in het dagelijks leven van zowel patiënten als hun naasten. Het Expertisecentrum Hersenletsel Limburg presenteert twee folders met tips van en voor mensen met hersenletsel en hun partners.

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 11/04/2019 , bijgewerkt op 12/09/2019


pub