Nieuwsbrief di 9 apr

Laatst bijgewerkt: september 2019
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 9 april

Migraine: welke rol speelt voeding?

Migraine is een veel voorkomende vorm van hoofdpijn. Veel patiënten zijn ervan overtuigd dat bepaalde voedingsmiddelen of –bestanddelen een migraine-aanval kunnen uitlokken. Maar klopt dat ook?
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Voedingssupplementen beschermen niet tegen depressie

Naarmate het aantal depressies toeneemt, zoeken meer mensen naar manieren om hun risico te verminderen door veranderingen in levensstijl. Maar helpt dat ook altijd?

Lees meer,...

Gezondheid.be

Voorlezen vanaf het eerste levensjaar bevordert taalontwikkeling

Voorlezen in het eerste levensjaar van een kind kan een stimulans zijn voor de taalontwikkeling. Daarom wil het project Boekstart het lezen met heel jonge kinderen bevorderen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Hoe stap je goed voorbereid in een vliegtuig?

Ga je straks op reis met het vliegtuig? Dan is het belangrijk om een aantal zaken tijdig te checken. Wij zetten een paar tips op een rijtje, want goed begonnen is half gewonnen!

Lees meer,...

Gezondheid.be

7 redenen waarom de kiwi heel erg gezond voor je is

Dat fruit gezond is, dat weten we allemaal. Maar het is niet altijd duidelijk waarom het ook gezond is. Hier zijn 7 redenen waarom de kiwi heel erg goed voor je is.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Te hoge bloeddruk? 'Eén pilletje is niet genoeg'

Ruim anderhalf miljoen Belgen nemen medicatie tegen een te hoge bloeddruk. Dat moeten er nog meer worden, stelt een nieuwe richtlijn. Maar het Belgische Centrum voor Farmacotherapeutische Informatie is het daar niet mee eens.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Hoe word je een minder gestreste werknemer?

Soms werk je zo hard, dat je brein overuren maakt. Als je niet uitkijkt, raak je chronisch gestrest. Hoe verloopt dat proces en kun je daar iets aan doen?

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 09/04/2019 , bijgewerkt op 12/09/2019


pub