HYALURONZUUR: het ultieme ingrediënt bij rimpelbestrijding en anti-age skincare

Laatst bijgewerkt: maart 2019
Image_Revita_250x150_5.png

nieuws

Hyaluronzuur, een lichaamseigen substantie voor een jongere huid

Hyaluronzuur? Het is een woord dat niet meteen huidvriendelijk klinkt. Het doet veeleer denken aan een agressief chemisch middel. En toch is hyaluronzuur een lichaamseigen stof die onmisbaar is voor onze huidcellen. Het is het natuurlijke vochtreservoir van onze huid dat de hydratatie en de elasticiteit van ons grootste orgaan op peil houdt. Omdat het ook onze collageenproductie boost, kan de huid zich diepgaand herstellen en worden opduikende rimpeltjes opgevuld.
Jammer genoeg vermindert de natuurlijke productie van hyaluronzuur in ons lichaam naarmate we ouder worden. Daardoor verliest onze huid zijn volheid en wordt hij minder gehydrateerd. Het gevolg daarvan is dat hij minder veerkrachtig wordt en dat de eerste rimpels zich beetje bij beetje manifesteren en ook dieper worden.

Wat kan je daaraan doen? Gelukkig kan je die evolutie counteren door dagelijks een verzorgingsproduct te gebruiken dat verrijkt is met moleculen hyaluronzuur, zoals de Revitalift Filler verzorgingsproducten. Zo stimuleer je de natuurlijke hyaluronzuurproductie van je lichaam en help je je huid om zijn volume en volheid te herwinnen. Rimpeltjes en kraaienpootjes worden minder zichtbaar en de huid herstelt zijn elasticiteit.

Hyaluronzuur is tegenwoordig hét topproduct bij uitstek. Het is het krachtigste middel tegen rimpels en de ultieme anti-age skincare! Producten op basis van dit nieuwe wondermiddel zijn bovendien zeer toegankelijk en overal verkrijgbaar, zowel in de apotheek of drogisterij als in een schoonheidssalon of parfumerie.

Vul je huid weer op in 7 dagen met een natuurlijke en ultratrendy anti-age verzorgingslijn

Image_Revita_250x150_3.png
7 ampullen in 7 dagen om je huid intensief te vullen en te hydrateren. Dat is de zevendagenkuur van Revitalift Filler en die garandeert de meeste efficiëntie. Het is de allernieuwste trend van 2019. Een verzorgingslijn die op jouw maat is gemaakt! De ampullen bevatten de hoogste concentratie hyaluronzuur ooit in het gamma van L’Oréal Paris .

Een echte volume- en hydratatieboost voor je huid. De ideale oplossing voor een huid die onder druk staat door intense stress, vermoeidheid, of andere factoren die een negatieve impact hebben.

Een volumegevende antirimpel-verzorgingslijn

Image_Revita_250x150_2.png
De Revitalift Filler verzorgingslijn van L’Oréal Paris is een antirimpelbehandeling voor vrouwen vanaf 40 jaar. Alle producten zijn verrijkt met hyaluronzuur, een lichaamseigen substantie die onze huid hydrateert, volume geeft en rimpelvorming tegengaat. 

De lijn bestaat uit een serum en ampullen met de hoogste concentratie hyaluronzuur ooit, aangevuld met een dagcrème en een nachtcrème. 

Deze anti-age skincare producten garanderen een jongere look, opgevulde rimpels en kraaienpootjes en een gehydrateerde huid die voller is. 

Wat moet je doen om je rimpels optimaal weg te werken? Het volstaat om deze producten dagelijks te gebruiken en ze een plaats te geven in je verzorgingsritueel. 

De Revitalift Filler verzorgingslijn bestaat uit een SERUM, een DAGCREME en een NACHTCREME. Het is de allernieuwste trend van 2019. Volg ook de VOLUMEGEVENDE AMPULLENKUUR VAN 7 DAGEN.


bron: ingezonden mededeling: L’Oréal Paris
verschenen op : 05/03/2019 , bijgewerkt op 05/03/2019