ad

Waarom is chocolade volgens de wetenschap het allerlekkerste wat er is?

Laatst bijgewerkt: maart 2019
123-chocolade-vloeib-03-19.jpg

video

Voor dit college heeft Remco Havermans (Maastricht University) de allerlekkerste chocolade uit een cacaofabriek uit Helmond meegenomen.
Als psycholoog heeft hij zich toegelegd op de psychologie van eten en dus weet hij als geen ander waarmee je het publiek weet te paaien! Maar hij weet ook wat we verder wel en niet lekker vinden smaken en of dit ook te sturen valt.

Als je wil weten waarom we bepaalde voedingswaren wel en niet lekker vinden en welke mythes er zijn als het aankomt op smaken, kijk dan dit college van Remco Havermans (Maastricht University).


Wil je onze artikels graag ontvangen in je mailbox?

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

eenvoudig terug uit te schrijven
Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform het Privacy-beleid van Gezondheid NV / Mediahuis.
ad
volgopfacebook

volgopinstagram

pub