Nieuwsbrief do 4 apr

Laatst bijgewerkt: september 2019
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 4 april

Op wintersport? Kom goed voorbereid op de piste

Als je van plan bent om binnenkort te gaan skiën of snowboarden, bereid je je best goed voor. Skiën en snowboarden belasten je lichaam op een bijzondere manier. Gelukkig kan je het overgrote deel van de blessures voorkomen door je spieren goed voor te bereiden.
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Nieuwe nationale campagne voor Beweging Op Verwijzing

Sinds 2017 kunnen artsen hun patiënten die meer willen bewegen, doorverwijzen naar een ‘Beweging Op Verwijzing’-coach. Die professionele coach helpt die persoon gezond te bewegen en maakt samen met hem of haar een persoonlijk beweegplan op. 

Lees meer,...

Gezondheid.be

Weer of geen weer, blijf stralen met je dagelijkse dosis zon!

ADVERTORIAL
Vanaf de eerste lentezon willen we naar buiten om wat zon op te nemen. We hopen zo ons opgelopen vitamine D-tekort aan te vullen. Een dagje in de zon is daarvoor helaas onvoldoende. Blijf dus in de lente een vitamine D-supplement innemen. Zo blijf je het hele jaar door stralen.

Lees hier meer over Fultium vitamine D3 en de lentezon

Gezondheid.be

Wat is het verschil tussen pijlinktvis, zeekat en octopus?

In mediterrane landen bulken de menukaarten van heerlijke lokale specialiteiten op basis van inktvis of octopus. Maar wat krijg je nu precies op je bord als je polpo, choco of calamares bestelt?

Lees meer,...

Gezondheid.be

Te weinig calcium in multivitaminen voor zwangeren

Multivitaminen voor zwangere vrouwen bevatten onvoldoende calcium om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid te behalen. Ongeveer 60 procent van de vrouwen krijgt dan ook te weinig calcium binnen. Dat vergroot het risico op complicaties voor moeder en kind.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Studiedag 'Zorgen voor Talent'

Met Project TALENT probeert men beter zicht te krijgen op de ontwikkelings- en onderwijsnoden van cognitief begaafde kinderen. Op 25 april vindt de eerste TALENT-studiedag plaats. De focus ligt die dag op de zorg voor cognitief begaafde leerlingen in het basis- en secundair onderwijs.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Veggie freekeh-salade met geroosterde butternut en spinazie

Een gezonde salade die ook veggie is? Die maak je met freekeh, een butternut, spinazie en kerstomaatjes. Deze veggie freekeh-salade is perfect als lunch of als lichte avondmaaltijd.

Lees meer,...

Advertisement
Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 04/04/2019 , bijgewerkt op 12/09/2019


pub