Nieuwsbrief ma 8 apr

Laatst bijgewerkt: april 2019
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 8 april

Een net huis zonder chemische producten...

Denk je al aan de grote lenteschoonmaak? Een paar natuurlijke producten volstaan om je huis helemaal spic en span te maken.
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Drie glazen calcium per dag

Osteoporose treft nu al 1 op 3 vrouwen na de menopauze. Mannen blijven evenmin gespaard. Door een versnelde afname van de botmassa wordt het skelet broos en neemt de kans op breuken sterk toe. Osteoporose is in veel gevallen te voorkomen met 3 eenvoudige leefregels. Voldoende calcium opnemen is daar één van.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Heeft je huid nood aan een volumeboost en extra hydratatie?

ADVERTORIAL
Heeft je huid nood aan een volumeboost en extra hydratatie? Revitalift Filler, een antirimpelproduct op basis van hyaluronzuur, biedt de ultieme oplossing! Verwen je gezicht elke dag met deze verjongingskuur en geniet van het dubbel effect: een vollere huid en rimpels die zichtbaar vervagen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

10 tips om je vliegangst te overwinnen

Naar schatting zouden zowat drie mensen op tien in mindere of meerdere mate angst hebben om te vliegen. Bij ongeveer één persoon op tien zou die angst zou erg zijn dat ze helemaal niet durven vliegen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Mag je vliegen met een pinda- of notenallergie?

Pinda’s in een vliegtuig vormen een gezondheidsrisico voor mensen met een notenallergie. Het serveren van een zakje pinda’s als snack tijdens een vlucht kan voor iemand met een pinda-allergie verstrekkende gevolgen hebben.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Minder zitten tijdens de zwangerschap zorgt voor lager vetpercentage bij baby’s

Een Europese studie toont aan dat wanneer obese vrouwen minder tijd zittend doorbrengen tijdens de zwangerschap, hun baby’s bij de geboorte een lager vetpercentage hebben.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Kalkoenragout met butternut, gedroogde vruchten en linzen

Wat is er heerlijker dan een smaakvolle stoofpot? En het goede nieuws is dat je die helemaal vooraf kunt klaarmaken! Ideaal voor als je een etentje geeft en niet de hele avond in de keuken wenst door te brengen.

Lees meer,...

Advertisement
Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 08/04/2019 , bijgewerkt op 11/04/2019
pub

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Nee, bedankt