Nieuwsbrief ma 18 mrt

Laatst bijgewerkt: maart 2019
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 18 maart

20 tips om te vermageren zonder een ingrijpend dieet

Het is geen geheim wat de sleutel is om kilo’s te verliezen: minder of gezonder eten en meer bewegen. Maar er zijn een aantal handige trucjes en weetjes die je daarbij kunnen helpen en die helemaal niet drastisch zijn.
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Kunstmatige zoetmiddelen hebben nauwelijks effect op gewicht en gezondheid

Mensen die hopen om op gewicht te blijven door light frisdranken te drinken of suiker in diverse bereidingen te vervangen door kunstmatige zoetstoffen (zoals aspartaam) of energie-arme suikers (zoals stevia) zijn er aan voor de moeite.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Heeft je huid nood aan een volumeboost en extra hydratatie?

ADVERTORIAL
Heeft je huid nood aan een volumeboost en extra hydratatie? Revitalift Filler, een antirimpelproduct op basis van hyaluronzuur, biedt de ultieme oplossing! Verwen je gezicht elke dag met deze verjongingskuur en geniet van het dubbel effect: een vollere huid en rimpels die zichtbaar vervagen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Wat kan je doen om het metabool syndroom te voorkomen of te behandelen?

Allereerst is het belangrijk om een aantal veranderingen in je levensstijl door te voeren, zoals meer bewegen, een gezonde, evenwichtige voeding, afvallen, alcoholgebruik matigen en stoppen met roken.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Welke matras is het beste bij rugpijn?

Het is moeilijk om algemene regels te geven: iedere mens is anders. Maar we kunnen wel een aantal richtlijnen geven waar je rekening mee kan houden.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Test: hoe gezond is de schoolcomputer?

Hoe gezond zitten onze kinderen tegenwoordig achter de computer op school? Aan de hand van 25 eenvoudige vragen kom je dat snel te weten.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Geroosterde paprikasoep

Een lekkere hartverwarmende soep smaakt altijd als het buiten nog wat frisjes is. Deze paprikasoep vraag een beetje werk, maar het resultaat is het meer dan waard!

Lees meer,...

Advertisement
Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 18/03/2019 , bijgewerkt op 19/03/2019
pub

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Nee, bedankt