Nieuwsbrief do 7 mrt

Laatst bijgewerkt: april 2019
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 7 maart

40 fabels en feiten over een verkoudheid

Een verkoudheid gaat gepaard met allerlei ongemakken. Ook al weten we dat die klachten vanzelf verdwijnen na enkele dagen, toch wordt er van heel wat middeltjes beweerd dat ze verkoudheden voorkomen of behandelen. Maar kloppen al die 'wijsheden' wel?
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Wat is groeipijn en wat kan je er tegen doen?

Een op vijf kinderen zou 's avonds of 's nachts geregeld pijn in de benen hebben, zonder dat er een duidelijke oorzaak is. Men noemt dit groeipijn, al is dat eigenlijk geen juiste benaming. De pijn heeft immers weinig met de groei te maken. Wat dan wel de oorzaak is, is niet bekend. We zetten de verschillende hypothesen over het ontstaan van groeipijn op een rijtje.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Heeft je huid nood aan een volumeboost en extra hydratatie?

ADVERTORIAL
Heeft je huid nood aan een volumeboost en extra hydratatie? Revitalift Filler, een antirimpelproduct op basis van hyaluronzuur, biedt de ultieme oplossing! Verwen je gezicht elke dag met deze verjongingskuur en geniet van het dubbel effect: een vollere huid en rimpels die zichtbaar vervagen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Moet je een pasgeboren baby wakker maken voor voeding?

Baby’s moeten voldoende drinken om te groeien. Anderzijds hebben baby’s ook genoeg slaap nodig. Dus hoe weet je wanneer je je baby best wakker maakt om te drinken? 

Lees meer,...

Gezondheid.be

Voor welke kankers bestaat vroege opsporing?

Voor sommige kankers is er voldoende bewijs dat vroege opsporing nut heeft. De overheid biedt daarom momenteel voor drie kankers georganiseerde vroege opsporing of screening aan, ook wel ‘bevolkingsonderzoeken’ genoemd. 

Lees meer,...

Gezondheid.be

Hoeveel mag je bijkomen tijdens je zwangerschap?

Hoeveel je mag bijkomen tijdens de zwangerschap moet individueel bepaald worden, en is onder meer afhankelijk van je gewicht voor de zwangerschap. Elke vrouw is uniek, net als iedere zwangerschap. Toch gelden er voor een normale zwangerschap enkele aanwijzingen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Coquilles met pancetta en zeekraal

Coquilles met pancetta en zeekraal maken een heerlijk voorgerecht en zijn ook zalig in kleine porties als amuse. Zo maak je ze klaar...

Lees meer,...

Advertisement
Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 07/03/2019 , bijgewerkt op 07/04/2019


pub