Ontdek de kracht van plantaardige vitaminen.

Laatst bijgewerkt: februari 2019
ad_arkoph_1017075634.png

nieuws

Een gebrek aan slaap, stress, ziekten ondermijnen ons lichaam het hele jaar door. In de winter worden een gebrek aan licht, temperatuurswijziging en microben hieraan toegevoegd. 

Om dit alles te weerstaan kunnen we beter volop vitaminen innemen. Ze zijn er om ons te helpen om opnieuw energie te hebben. Hebt u al gedacht aan natuurlijke vitaminen? Deze bieden veel voordelen

Image-2.jpg

Een betere opname

Een betere opname van de vitaminen en mineralen die afkomstig zijn van planten.
De vitaminen die uit planten gewonnen worden, hebben een vorm die meer compatibel is met de fysiologie van de mens. Ze worden bijgevolg beter opgenomen door het lichaam dan kunstmatige vitaminen.

Veilige, plantaardige voedingssupplementen.

De voedingssupplementen met vitaminen en mineralen afkomstig van planten kunnen gedurende lange perioden genomen worden. Door hun zachte werking dragen ze bij tot een goed evenwicht van ons lichaam door het te stimuleren en door bijwerkingen te beperken.

ad_arko_Image-1.jpg

Een grotere antioxiderende werking

Ze hebben een grotere antioxiderende werking die bijna 2 maal meer antioxidanten bevatten dan hun chemisch equivalent.
Antioxidanten zijn stoffen die natuurlijk aanwezig zijn in sommige voedingsmiddelen.

Deze stoffen helpen de cellen van het organisme te beschermen tegen de effecten van de vrije radicalen, door ze te neutraliseren wanneer ze in te grote hoeveelheid aanwezig zijn in het lichaam.
Sommige factoren, zoals roken, UV-stralen en luchtvervuiling verhogen de productie van vrije radicalen. Deze overmaat kan leiden tot een vroegtijdige veroudering van cellen, maar ook tot sommige ziekten.

Antioxidanten zijn belangrijk om celafbraak te voorkomen en beschermen op die manier ons lichaam om het zo goed mogelijk in vorm te houden.
De belangrijkste antioxidanten zijn vitamine A, C en E, sommige oligo-elementen en micronutriënten.

Advertisement


bron: ingezonden mededeling: Arkopharma
verschenen op : 14/02/2019 , bijgewerkt op 26/02/2019