Nieuwsbrief do 28 feb

Laatst bijgewerkt: september 2019
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 28 februari

Wat zijn de mogelijke signalen van kanker?

Kanker is een ‘stille ziekte’ die traag evolueert en in de beginfase meestal weinig of geen klachten geeft. Maar vroeg of laat duiken er misschien toch signalen op die kunnen wijzen op die ziekte. Zoals pijn, of een bloeding, of andere problemen die je normaal niet hebt en waarvoor je niet direct een verklaring vindt.
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Bereken je risico op een hart- en vaatziekte

Met slechts een paar klikken op de muisknop kan je zelf nagaan of je een verhoogd risico hebt op een hart- en vaatziekte in de komende jaren.
Doen dus die test!

Lees meer,...

Gezondheid.be

Ontdek de kracht van plantaardige vitaminen

ADVERTORIAL
Stress, ziekten en een gebrek aan slaap ondermijnen ons lichaam het hele jaar door. Heb je al eens aan natuurlijke vitaminen gedacht om je daartegen te wapenen?
Ontdek de vele voordelen ....

Ontdek meer

Gezondheid.be

Elektroconvulsie-therapie bij depressie kan vaker voorgeschreven worden

Ongeveer een kwart van de mensen met een langdurige depressie komt in aanmerking voor elektroconvulsietherapie (ECT), maar slechts 1,2 procent krijgt deze behandeling voorgeschreven.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Cannabisgebruik tijdens de zwangerschap vergroot de kans op gedragsproblemen bij het kind

Er bestaat een direct verband tussen prenatale blootstelling aan cannabis door moeders en gedragsproblemen van hun kinderen op latere leeftijd. 

Lees meer,...

Gezondheid.be

Bij goedaardige eierstoktumoren is een chirurgische ingreep niet altijd nodig

Niet alle eierstoktumoren vragen een chirurgische behandeling. Bij goedaardige tumoren is opvolging zonder een operatie vaak een veilige optie. Zo worden complicaties na de ingreep vermeden én worden de kosten voor de gezondheidszorg gedrukt .

Lees meer,...

Gezondheid.be

Superfood ontbijtbowl met bessen en bananen

Op instagram is het een echte trend: breakfast bowls met veel kleurtjes en lekkere ingrediënten. Het ziet er misschien ingewikkeld uit, maar eigenlijk is de bereiding van zo'n ontbijt bowl heel eenvoudig. Lekker met bessen en bananen!

Lees meer,...

NIEUWS DEZE WEEK
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 28/02/2019 , bijgewerkt op 12/09/2019


pub