Nieuwsbrief do 14 feb

Laatst bijgewerkt: september 2019
Gezondheid
Nieuwsbrief

Vermijd sneeuwblindheid: hoornvliesbeschadiging door fel zonlicht

Ogen zijn zeer gevoelig voor de ultraviolette straling van de zon. In de bergen reflecteert de sneeuw het licht en door de hoogte is de UV-straling van het zonlicht heel sterk.
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Test jezelf: Ben je actief of passief in bed?

Met deze test kan je een belangrijk aspect van je seksuele relatie nagaan. Namelijk of er een evenwicht bestaat tussen het verlangen om te geven en de zin om te ontvangen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Ontdek de kracht van plantaardige vitaminen

ADVERTORIAL
Een gebrek aan slaap, stress, ziekten ondermijnen ons lichaam het hele jaar door. Heb je al gedacht aan natuurlijke vitaminen om dit alles te weerstaan? Ze bieden alleszins veel voordelen.

Ontdek meer

Gezondheid.be

Afrodisiaca: mythe of realiteit?

Het onvermogen tot erectie of tot ejaculatie werd door mannen altijd al als zeer frustrerend ervaren. Het is dan ook niet verwonderlijk dat door de eeuwen heen middeltjes zijn beschreven die tot doel hadden de mannelijke potentie te behouden of te verbeteren. 

Lees meer,...

Gezondheid.be

Bereid je nu al voor op je skivakantie

Het skiseizoen staat weer voor de deur. De meeste mensen gebruiken tijdens deze sport een aantal spieren die ze de rest van het jaar laten rusten. 
Het gevolg: een vermoeid lichaam en een hoger risico op ongevallen. Met deze oefeningen vertrek je in goede conditie en ben je voldoende getraind.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Gezond leven is zes jaar langer leven

Mensen die op middelbare leeftijd niet roken en geen hoge bloeddruk of overgewicht hebben, worden gemiddeld negen jaar later ziek en leven ongeveer zes jaar langer dan ongezonde leeftijdsgenoten. Die laatste zijn ook langer ziek tijdens hun leven.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Zes tips om nóg meer uit je boerenkoolstoemp te halen

Tijdens de koude wintermaanden smaakt een lekkere stoemp altijd. En je krijgt ook nog eens een degelijke portie vitamines binnen. Wij delen graag onze favoriete tips om nóg meer uit dit gerecht te halen.

Lees meer,...

NIEUWS DEZE WEEK
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 14/02/2019 , bijgewerkt op 12/09/2019


pub