Nieuwsbrief ma 4 feb

Laatst bijgewerkt: september 2019
Gezondheid
Nieuwsbrief

Hoe vermijd je negatieve stress op het werk?

Steeds meer mensen krijgen te kampen met ongezonde stress, of zelfs een burn-out, die werk gerelateerd is. De werkomstandigheden spelen daarbij een cruciale rol, maar ook hun persoonlijkheid die daarmee niet compatibel is.
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Waarom hebben we allemaal straks meerdere chronische ziektes?

Door betere medische voorzieningen neemt onze levensverwachting de laatste jaren spectaculair toe. Gemiddeld ligt die ruim boven de tachtig jaar. Betekent dit dan ook dat we gezond oud worden?

Lees meer,...

Gezondheid.be

Lipofilling van de borst: correctie of vergroting met eigen vet

Lipofilling is een relatief nieuwe operatietechniek. Die wordt toegepast om de borsten iets te vergroten, of om afwijkingen te corrigeren na een borstsparende operatie of een borstreconstructie.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Deze yogaposities hebben een positief effect op je seksleven

Yoga zorgt voor rust in het hoofd en werkt stimulerend voor het lichaam. Twee onmisbare ingrediënten voor goede seks, toch? Deze yogaposities hebben een gunstig effect op je seksleven.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Behandelingsopties voor patiënten met chronische darmontsteking nemen toe

Steeds meer mensen lijden aan chronische darmontstekingen zoals de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa. Deze ziektes treffen vaak jonge mensen en ze hebben soms een enorme impact op hun levenskwaliteit. Gelukkig dienen zich de laatste jaren tal van nieuwe behandelingsopties aan.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Internet-therapieën voor problematisch alcoholgebruik zijn effectief

Wie internet-therapieën voor problematisch alcoholgebruik volgt, drinkt gemiddeld 5 glazen per week minder dan wie geen therapie volgde en deel uitmaakt van dezelfde controlegroep.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Maak zelf granola in de oven en je ontbijt een hele week lekker

Zelf granola maken is een goed idee. Makkelijk én heerlijk met yoghurt, vers fruit, een likje vruchtencompote of confituur.

Lees meer,...

NIEUWS DEZE WEEK
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 04/02/2019 , bijgewerkt op 12/09/2019


pub