Nieuwsbrief do 10 jan

Laatst bijgewerkt: januari 2019
Gezondheid
Nieuwsbrief

Tijd voor een pauze

Het favoriete moment van elke student blijft het kwartier of halfuur waarin de boeken mogen gelaten worden voor wat ze zijn. Zo'n pauze heeft echter, net als studeren, een handleiding nodig.
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Hebben alle 80+ mannen prostaatkanker?

De overgrote meerderheid van de mannen van 80 jaar en ouder heeft inderdaad prostaatkanker. Maar dat is slechts zelden de oorzaak van hun overlijden.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Deze 5 factoren kunnen de oorzaak zijn van haaruitval

Bij ‘haaruitval’ denk je misschien al snel aan een mannenprobleem, maar ook vrouwen hebben er soms last van. De oorzaken liggen dan wel ergens anders.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Eerste genen voor ADHD gevonden

Er zijn 12 genetische variaties gevonden die het risico op ADHD verhogen. Deze genen spelen een bescheiden rol in het ontstaan van ADHD, maar de studie daaromtrent is een zeer belangrijke stap in het begrijpen van de biologie van de aandoening.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Na deze 10 pre-ski-oefeningen vertrek je voorbereid op skivakantie

Veilig op wintersport? Dat begint met een goede voorbereiding. Skiën vereist kracht, lenigheid en een goed reactie-, uithoudings- en coördinatievermogen. Een goede voorbereiding is dus zeker niet overbodig.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Masseer deze punten om pijntjes van je onrustige baby onmiddellijk te verlichten

Reflexologie: het klinkt sjiek, maar het is vooral handig. Door met een simpele massage druk uit te oefenen op bepaalde plekken in het lichaam, kan je op een natuurlijke manier pijn verlichten. Zeker bij je baby die nog niet precies kan aangeven waar hij last van heeft, kan dit een uitkomst zijn.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Tonijnkoekjes met zoete aardappel en yoghurt-muntdip

Van een blikje tonijn en zoete aardappel maak je in geen tijd deze heerlijke tonijnkoekjes. Met een frisse yoghurt-muntdip erbij eet je ze bij de lunch, als snack of als voorgerecht.

Lees meer,...

NIEUWS DEZE WEEK
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 10/01/2019 , bijgewerkt op 12/01/2019
pub

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Nee, bedankt