Nieuwsbrief do 27 dec

Laatst bijgewerkt: december 2018
Gezondheid
Nieuwsbrief

Er is een kleur voor elk humeur

Kleuren spelen een belangrijke rol in ons leven. Welke kleren we dragen, hoe we ons huis decoreren, of we iets mooi vinden of niet, dat heeft niet alleen met vorm maar ook met kleur te maken. Maar kleur bepaalt niet alleen onze dagdagelijkse keuzes, het dirigeert ook ons humeur en onze gevoelens!
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Test jezelf: Wat weet je over alcohol?

Is het waar dat vrouwen vlugger dronken worden dan mannen? Bevat een glas bier minder alcohol dan een glas wijn of sterke drank? Test je kennis over de gevaren van alcohol.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Wist je dat sommige geneesmiddelen worden gemaakt op basis van levende organismen?

ADVERTORIAL
Biologische geneesmiddelen zijn essentieel voor de behandeling van bepaalde ernstige en chronische ziekten. Biosimilaire medicatie gelijkt zeer sterk op een reeds goedgekeurd biologisch geneesmiddel en levert aanzienlijke besparingen op voor het gezondheidszorgsysteem.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Bestaan er trucjes om de alcohol in je lichaam sneller af te breken?

Of je koffie drinkt, een koude douche neemt, veel beweegt of de frisse lucht opzoekt, speelt geen enkele rol. Mogelijks voel je je even wat meer nuchter, maar er verandert niets aan het alcoholgehalte in je bloed.

Lees meer,...

Gezondheid.be

7 manieren om te ontstressen geïnspireerd op kinderen

De drukte op je werk, je volle agenda, je huishouden en je sociale leven onderhouden … Stress hoort nu eenmaal bij het leven van een volwassene. Dan komen deze manieren om te ontstressen, gebaseerd op kinderlijke vreugde, als geroepen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Waarom een elektrische fiets eigenlijk veel minder valsspelen is dan je denkt

Met zijn motor helpt een elektrische fiets je vooruitkomen, zodat je zelf veel minder hard moet trappen. Is zo’n e-bike daarom valsspelen? Veel mensen vinden van wel, maar het blijkt best mee te vallen. Volgens onderzoek van Life Cycle en de University of Bristol zou elektrisch fietsen zelfs dezelfde voordelen hebben als fietsen op een normale fiets.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Carpaccio met avocado en limoen

Carpaccio met avocado en limoen serveer je tijdens een dinertje met vrienden of op een normale doordeweekse dag. De keuze is helemaal aan jou!

Lees meer,...

NIEUWS DEZE WEEK
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 27/12/2018 , bijgewerkt op 28/12/2018
pub

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Nee, bedankt