Nieuwsbrief ma 31 dec

Laatst bijgewerkt: januari 2019
Gezondheid
Nieuwsbrief

We wensen jou heel veel instant geluksmomentjes!

Straks maken we de overgang van oud naar nieuw. Het uitgelezen moment om even stil te staan bij 2018, om goede voornemens te maken, en om iedereen het allerbeste toe te wensen voor 2019! Zowel groot als klein geluk...
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Wat moet je doen bij een vuurwerkletsel?

Elk jaar gebeuren er ongevallen bij het afsteken van vuurwerk. Zowel bij de vuurwerkmakers als bij de omstaanders. Áls het misgaat, zijn de gevolgen meestal (zeer) ernstig: oogletsels en/of brandwonden op handen, armen en hoofd.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Heb jij vandaag al je dosis zon gehad?

ADVERTORIAL
We maken het tijdens de donkere dagen graag gezellig binnen in plaats van het gure winterweer te trotseren. Dat ‘cocoonen’ doet ons vitamine D-gehalte tussen pakweg oktober en maart drastisch dalen. Het is echter belangrijk om dat vitamine D-gehalte op peil te houden.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Gaat je speeksel lijken op dat van je partner als jullie vaak tongzoenen?

Eindelijk eens een college over zoenen! En wel over de vraag hoeveel bacteriën je eigenlijk uitwisselt bij zo'n lekkere tongzoen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Hoe je zo min mogelijk moeite moet te doen om er mooi uit te zien

Als wij moeten kiezen tussen langer slapen of wenkbrauwen die 'on fleek' zijn, hoeven we niet lang na te denken (dat gaat ons ‘s morgens sowieso niet goed af).

Lees meer,...

Gezondheid.be

Dus daarom is je hoest altijd honderd keer erger ‘s nachts

Als je ziek bent, kijk je ernaar uit om ‘s avonds eindelijk in je bed te kunnen kruipen. Weer een rotdag overleefd én je geeft je lichaam de tijd om te herstellen. In theorie dan toch. In de praktijk ben je aan het hoesten vanaf het moment dat je op je matras ploft. Heb je je ook altijd afgevraagd hoe dat komt? 

Lees meer,...

Gezondheid.be

Alles wat je wil weten over borstverkleining

Het uiterlijke aspect van zware borsten is voor vrouwen niet altijd het belangrijkste. Lichamelijke en functionele klachten kunnen fysiek en psychisch een zware last vormen, waaronder een vrouw zowel letterlijk als figuurlijk gebukt gaat.

Lees meer,...

NIEUWS DEZE WEEK
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 31/12/2018 , bijgewerkt op 01/01/2019


pub