Nieuwsbrief do 6 dec

Laatst bijgewerkt: december 2018
Gezondheid
Nieuwsbrief

Hoe motiveer je je kind om op te ruimen?

Kinderen die graag speelgoed opruimen, het is een zeldzame soort. Met deze handige tips lukt het beter om je kind te motiveren.
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Wat is een blaasontsteking (cystitis ) en hoe moet ze behandeld worden?

Men schat dat 3 tot 5 % van de volwassen vrouwelijke populatie drie of meer ongecompliceerde urineweginfecties per jaar doormaakt. De kans op een urineweginfectie stijgt met de leeftijd. 

Lees meer,...

Gezondheid.be

Halveer de duur van je verkoudheid met ViruProtect

ADVERTORIAL
Tijdens de wintermaanden blijft bijna niemand van een verkoudheid gespaard. Een verkoudheid sleept gemiddeld een week aan. Dankzij de ViruProtect spray kan de duur van een verkoudheid gehalveerd worden en krijg je sneller je energie terug. 

Lees verder voor meer informatie,...

Gezondheid.be

Tandzorg tijdens zwangerschap verdient meer aandacht

Goede mondhygiëne tijdens de zwangerschap is belangrijk. Er bestaat namelijk een verband tussen tandvleesontstekingen en een zwangerschap van minder dan 37 weken (prematuriteit) en een laag geboortegewicht van de baby.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Hoe zit het met je algemene conditie?

De gemiddelde recreatiesporter en vooral de ongetrainde sporter doen er best aan volgend vragenlijstje even te doorlopen vooraleer ze deelnemen aan een conditietest.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Kunnen E-nummers kwaad voor onze darmen?

Dat de mayonaise pakt, hebben we te danken aan emulgatoren. Dat zijn stoffen die helpen bij het mengen van twee producten die van nature niet of moeilijk mengbaar zijn. Maar zijn ze ook schadelijk?

Lees meer,...

Gezondheid.be

Door de neus ademen, helpt je om beter te onthouden

Cursusje te blokken? Adem dan vooral goed door je neus en niet door je mond, adviseren Nederlandse en Zweedse onderzoekers. Dat kan de opslag van gegevens in je langetermijngeheugen alleen maar ten goede ­komen.

Lees meer,...

NIEUWS DEZE WEEK
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 06/12/2018 , bijgewerkt op 11/12/2018


pub