Nieuwsbrief ma 26 november

Laatst bijgewerkt: november 2018
Gezondheid
Nieuwsbrief

Product in de kijker: de olijf

We eten vaker olijven en we gebruiken ook steeds meer olijfolie in de keuken. De vrucht heeft de reputatie om zeer gezond te zijn en je kunt er alle kanten mee uit in de keuken.
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

Incontinentie: eerst proberen te behandelen, dan pas luiers gebruiken

Het Federaal Kenniscentrum voor de Gezondheidszorg (KCE) pleit ervoor om patiënten met incontinentie en zorgverleners beter te informeren over de behandelmogelijkheden. De bedoeling is om behandeling zoveel mogelijk te promoten vooraleer men zijn toevlucht neemt tot absorberende bescherming.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Varkensgebraad met primeurgroenten

ADVERTORIAL
Varkensgebraad is een mooi stukje vlees voor wie licht en mager wil eten. Een varkensgebraad weegt gemiddeld tussen de 600 à 800 g, maar kan ook ‘op maat’ besteld worden bij de slager. Een varkensgebraad van 600 g is voldoende voor 4 personen. Ontdek hier hoe je het overheerlijk klaarmaakt met primeurgroentjes.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Overweeg je liposuctie of liposculptuur?

Liposuctie, of met een wat chiquere term liposculptuur, is een ingreep waarbij met fijne buisjes via kleine sneetjes vetophopingen onderhuids worden weggezogen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Waarom zouden ouderen vaker moeten lopen?

Bewegen is goed voor je motoriek en je geheugen. Volgens neuropsycholoog professor Scherder moeten ouderen dan ook meer worden gestimuleerd om te bewegen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Kan je toch de griep krijgen als je gevaccineerd bent?

Griepvaccinatie biedt niet altijd bescherming tegen de griep. Wel is aangetoond dat het de kans op griep veel kleiner maakt.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Primeur in België: ‘normale’ penis toch verkleind

Een 48-jarige Belg met een penis van een ­normale lengte, die bovendien perfect functioneerde, heeft in het universitair ziekenhuis CHU Luik toch een operatie ondergaan. De man wilde een maatje kleiner en kreeg dat ook. Het zou een ­Belgische primeur zijn.

Lees meer,...

NIEUWS DEZE WEEK
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 26/11/2018 , bijgewerkt op 27/11/2018


pub