Last van acne symptomen en puistjes ?

Laatst bijgewerkt: november 2018
YUN_ACN_picture 6.jpg

tips Stress, hormonale schommelingen, schadelijke stoffen in bepaalde huidverzorging, of gewoon genetisch aangelegd? Allemaal oorzaken die acne en zijn bijbehorende symptomen in de hand werken: Puistjes, ontstekingen, onzuiverheden en andere huidirritaties. Specifiek voor deze problemen ontwikkelde YUN de ACN en ACN+ therapie die acne symptomen bestrijdt met behulp van goede bacteriën. Een effectieve en natuurlijke oplossing!

De kracht van goede bacteriën?

Je huidflora bestaat uit allemaal kleine micro-organismen waaronder ook goede en slechte bacteriën. Enkel een huidflora in evenwicht biedt een sterke bescherming voor je huid en maakt deze gezond en zuiver. Wanneer slechte bacteriën in de meerderheid zijn raak je vatbaar voor verschillende huidirritaties zoals acne. Bij acne nemen de slechte, acneverwekkende bacteriën de overhand wanneer de goede bacteriën op de huid in de minderheid zijn. YUN kijkt op een vernieuwende manier naar acne en voegt in zijn producten net een enorme hoeveelheid aan goede bacteriën toe om zo de natuurlijke huidflora te versterken. 

YUN, het resultaat van 10 jaar onderzoek.

YUN_ACN_picture 2.jpg
De wetenschappers achter YUN zijn op een andere, meer creatieve manier beginnen denken. De mens bestaat voor 60 procent uit bacteriën, en die doen veel goede dingen. Als een grote hoeveelheid goede bacteriën wordt ingezet om de slechte bacteriën te bestrijden, dan doet de natuur zijn werk en is er ook geen gevaar voor resistentie. Zo bracht YUN, na meer dan tien jaar onderzoek in nauwe samenwerking met de Universiteit van Antwerpen, een reeks producten op de markt die de huidflora beschermen, versterken en herstellen. Het gaat om gepatenteerde zepen en crèmes met ingrediënten die mild zijn voor de huidflora, maar ook crèmes en sprays op basis van levende, goede bacteriën.  

YUN’s ACN en ACN+ Therapie tegen acne symptomen

YUN_ACN_picture1.jpg
Voor huidaandoeningen als acne symptomen en irritaties pakt YUN uit met Probiotherapie. Hun gamma voor acnegevoelige huid omvat twee therapieën: ACN therapie en ACN+ therapie. ACN is voor gebruikers met een normale tot vette huid en ACN+ voor gebruikers met een droog huidtype. De therapieën bestaan uit een wash en een crème. De ACN(+) wash is een milde en niet-schuimende zeep die het overtollig talg verwijdert en de ACN(+) crème bevat microcapsules met goede bacteriën die de slechte bacteriën bestrijden.  

Klinisch getest

Labotesten bewijzen dat de YUN-producten de natuurlijke beschermlaag van de huid niet schaden maar juist herstellen en in evenwicht brengen. De klinische studie toont aan dat alle patiënten zichtbaar resultaat boeken binnen vier weken bij correct gebruik. De studie werd uitgevoerd bij patiënten met milde tot matige acne waarbij een significante reductie zichtbaar is bij inflammatoire letsels. Het grote voordeel van de producten is dat ze geen nevenwerkingen hebben. 

YUN_CHARLIE_Images-01.jpg


bron: ingezonden mededeling: YUN
verschenen op : 15/10/2018 , bijgewerkt op 28/11/2018

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Nee, bedankt