Donderdag Veggiedag: Tabouleh van bloemkool en biet

Laatst bijgewerkt: September 2018
GettyImages-824729116-694x400.jpg

recepten

Deze vegan tabouleh van bloemkool en biet is lekker kleurrijk. Door de combinatie van verschillende groenten is het slaatje niet enkel erg gezond maar oogt het ook heel mooi. Een streling voor de smaakpapillen en het oog. 

ZO MAAK JE VEGAN TABOULEH VAN BLOEMKOOL EN BIET
Meng de geraspte bloemkool met het citroensap en een snuifje zout. Laat ongeveer 30 minuten staan. Voeg de wortels, de bieten, de kruiden, peper en de olijfolie toe. Proef en doe er naar smaak extra zout, peper of citroensap bij. Net voor je de sla serveert kun je er de pistachenoten over strooien.


Auteur: Ciara Reid


pub

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Nee, bedankt