Ons geheim voor een prachtige haardos

Laatst bijgewerkt: augustus 2018
Alline_Trenker_044_HR.png

nieuws

Net zoals ons humeur hebben ook onze haren al eens last van een dipje. Soms hebben ze nood aan een opkikkertje om hun natuurlijke evenwicht terug te vinden. 

Het merk Alline van het Belgische, laboratorium Trenker biedt een oplossing voor deze mood swing van onze haardos. Het voedingssupplement Alline Procap zorgt ervoor dat futloos haar weer helemaal tot leven komt, dat het er gezond, volumineus en glanzend uitziet. 

Haaruitval wordt door heel wat factoren beïnvloed en de mate waarin het voorkomt varieert volgens de fase van onze levenscyclus en volgens de seizoenen. Het wordt ook beïnvloed door stress, door hormonale schommelingen zoals bijvoorbeeld tijdens de menopauze, door een zwangerschap of door het dagelijks gebruik van bepaalde cosmetica en styling producten. Het komt er dus op aan om een stabiel evenwicht te vinden tussen haarverlies en nieuwe haargroei.

Een natuurlijke totaaloplossing

Alline Procap is het meest complete voedingssupplement op de Belgische markt op het gebied van haargroei. 

De ‘magische’ actieve stof van het merk Alline is natuurlijke en biologisch beschikbare keratine. 95 % van onze haren bestaat immers uit die proteïne. De keratine die Alline Procap bevat, is afkomstig van wol van Franse schapen en dus 100 % natuurlijk. Ze wordt verkregen door een exclusief en gepatenteerd fabricatieproces. Tijdens dat procédé wordt de keratine omgezet in een opneembare vorm, wat garant staat voor een optimale absorptie door ons organisme. 95% van die keratine wordt rechtstreeks door het bloed opgenomen, er is dus quasi geen verlies ter hoogte van het lichaam.

Alline Procap combineert de 18 aminozuren van de keratinemolecule met een complex van 11 vitaminen en 3 mineralen. Elke capsule bevat dus niet alleen zuivere en natuurlijke keratine, maar levert ook de vitamines B, C E en bétacaroteen, evenals zink, ijzer en koper. Deze unieke mix werkt in synergie en is een revolutionaire innovatie op het vlak van haargroei. 100 % garantie op een glanzende, evenwichtige en stevige haardos!*

*Zink draagt bij tot het behoud van normaal haar en de synthese van proteïnen (zoals keratine).  

Eenvoudig en efficiënt

Alline_Trenker_025_HR.png
Voor een optimaal resultaat wordt een kuur van drie maanden aanbevolen. Eén capsule per dag volstaat om het haar te revitaliseren, om het weer volume en glans te geven. Wie zijn haargroei helemaal wil optimaliseren, neemt twee capsules per dag. Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, consulteren best eerst hun huisarts voor ze starten met een kuur. 

De efficiëntie van het product werd getest tijdens een klinische studie van het Europese expertisebureau Farcoderm. Daarbij werd het effect geëvalueerd van 500 mg biologisch beschikbare keratine, dat is de hoeveelheid die twee capsules Alline Procap bevatten. De werking werd getest bij een groep van 50 vrouwen die kampten met haarproblemen en de cijfers aan het einde van de behandeling spreken voor zich! Bij 100% van de keratine-gebruiksters werd minder haaruitval vastgesteld en die positieve wending werd al na één maand duidelijk. 95% van de testpersonen kwamen tot de conclusie dat hun haardos er veel glanzender uitzag en 88% vond dat ze sterker en steviger haar hadden gekregen. 

Om absolute objectiviteit te garanderen werd de studie dubbelblind uitgevoerd: een deel van die groep kreeg gedurende 90 dagen een kuur van twee capsules met keratine per dag, een ander deel kreeg een kuur van twee capsules met een placebo. 

Geschikt voor iedereen

Wie last heeft van haarverlies, of van dof en futloos haar, zoekt in eerste instantie meestal een oplossing in het shampoo-aanbod. Maar een andere shampoo gebruiken, volstaat niet altijd om het probleem grondig aan te pakken. Om gezond en soepel te zijn, moeten de haren ook van binnenuit worden gevoed.

Is je haar dof en futloos geworden door te veel stress of oververmoeidheid, door een emotionele shock of door een drastisch gewichtsverlies? Geen paniek, met Alline Procap heb je altijd een oplossing binnen handbereik! 

Partnership Pink Ribbon

Sinds 2018 is Alline Procap partner van Pink Ribbon, de organisatie die vrouwen ondersteunt in hun strijd tegen borstkanker**.

** Bij medische behandeling moet de inname van Alline Procap opgevolgd worden door een gezondheidsdeskundige.

Alline_Trenker_052_HR.png


bron: ingezonden mededeling: Trenker
verschenen op : 03/09/2018

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Nee, bedankt