Gezondheid.be-do 19 juli : Blaasontsteking: een typische vrouwenkwaal? | Wat moet een wielrenner eten tijdens een wedstrijd? | Tips voor een geslaagde en smaakvolle BBQ | Hoe kan het dat je je lichaam soms groter en kleiner voelt worden?

Laatst bijgewerkt: July 2018

nieuwsbrief

Nog meer actueel nieuws op gezondheid.be

Welke opvolgmelk kies je voor je baby?

teaser2_kindje_melk.jpg
Moedermelk is de beste melk voor je baby. Maar indien je toch zou kiezen om een opvolgmelk te geven aan je baby, als aanvulling op een gevarieerde voeding, welke opvolgmelk geef je dan? Ouders zoeken soms naar alternatieven voor koemelk, zoals opvolgmelk op basis van geitenmelk, maar wat zijn daar nu juist de voordelen van? Lees gauw verder en kom er alles over te weten.

Klik hier en lees meer

Blaasontsteking: een typische vrouwenkwaal?

vr-mooi-gras-170_400_03.jpg
Blaasontstekingen komen inderdaad veel meer voor bij vrouwen dan bij mannen. Jonge meisjes maken 20 keer meer kans op een blaasinfectie dan jongens, en volwassen vrouwen lopen zelfs 50 keer zoveel risico als mannen.

Blaasontsteking: een typische vrouwenkwaal?

Wat moet een wielrenner eten tijdens een wedstrijd?

123-wielrenner-duursport-fietsen-06-17.jpg
Wielrennen is een duursport waarbij vaak grote hoeveelheden energie worden verbruikt.
In de Tour de France werd zelfs een gemiddeld energieverbruik gemeten van 5700 kcal/dag met maxima tot circa 9000 kcal/dag tijdens zware bergritten.

Wat moet een wielrenner eten tijdens een wedstrijd?

Tips voor een geslaagde en smaakvolle BBQ

123-BBQ-familie-05-17.jpg
Zomerse vibes en tropische temperaturen, dan is het BBQ time. Enkele tips om alles in goede banen te leiden en het veilig te houden. En een paar suggesties om je gerechten extra smaak te geven.

Tips voor een geslaagde en smaakvolle BBQ

De expert spreekt:

vid-univ-nl-groter-lijken-halluc-07-18.jpg
Je ligt met griep in bed en het lijkt alsof je handen reusachtig zijn, terwijl je benen voelen als twee luciferstokjes. Daar kunnen de meeste mensen zich nog wel iets bij voorstellen.

Video:Hoe kan het dat je je lichaam soms groter en kleiner voelt worden?verschenen op : 19/07/2018 , bijgewerkt op 19/07/2018
pub

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Nee, bedankt