Ontspannen luisteren in gezelschappen

Laatst bijgewerkt: July 2018
Afbeelding_restaurant.png

nieuws

Verstaan in gezelschappen vormt de grootste uitdaging voor veel slechthorenden, ondanks goed afgestelde hoorapparaten.  Verjaardagen en een restaurant vormen daardoor mogelijk een omgeving waar u zich minder prettig voelt. Dat is vervelend, want veel sociale situaties spelen zich af in rumoer. Mogelijk vermijdt u die situaties zelfs? Dat is onnodig, want er is hulp voor uw hoorapparaten! 

Speciaal hiervoor is de Roger Select ontwikkeld, een kleine losse microfoon die u op tafel legt en draadloos verbonden is met uw eigen hoorapparaten. De microfoon richt zichzelf automatisch op de spreker om achtergrondlawaai maximaal te onderdrukken. Door de nieuwe MultiBeam-technologie kan zo één spreker uit het lawaai naar voren gehaald worden. Roger Select is universeel, dus te combineren met alle merken hoorapparaten (niet alleen Phonak), evenals cochleaire implantaten en BCD’s.

Packshot_Roger_Select_lying_052-3471-000P5.png

De Roger Select van Phonak

Deze technologie biedt u een uitzonderlijk spraakverstaan in groepsgesprekken door de 6 ingebouwde microfoons die geluid vanuit zes richtingen opvangen en vervolgens wordt een richting geselecteerd. De richting met de helderste spraak wordt geheel automatisch geselecteerd, daar is geen handeling voor nodig.  Optioneel kunt u de automaat ‘overrulen’ door zelf terplekke de richting van uw voorkeur vast te zetten met één druk op één van de 6 lichte tip-toetsen. Een partner of vriend(in) kan het apparaatje ook om de hals dragen, ideaal tijdens lange fietstochten, waarbij windruis en de grote afstand het spraakverstaan hinderen.

Bekijk hier de demonstratie video

Ook voor TV en mobiel bellen

De Roger Select kan tevens gebruikt worden voor de TV als vervanging van de (sterk verouderde en analoge) ringleiding. Is mobiel bellen een vurige wens van u? Ook daarvoor biedt het uitkomst door de optionele bluetooth koppeling met uw mobiele telefoon.
  • Goed verstaan in gezelschappen 
  • Draadloze koppeling met elk type GSM/smartphone en TV mogelijk
  • Discreet
Zo krijgen uw hoorapparaten superkrachten in moeilijk situaties! 

Probeer de Phonak Roger Select zelf!

Uw audioloog kan u nader adviseren of mogelijk zelfs een demonstratie geven. Of vraag het gratis digitale informatiepakket aan via email infomail@sonova.com

Pic_Roger_Supermarket_Roger_Clip_On_Mic_Header_XS_green_Line2.jpg


bron: ingezonden mededeling: Sonova
verschenen op : 05/07/2018 , bijgewerkt op 05/07/2018

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Nee, bedankt