ad

Boek Warriors Against Cancer

Laatst bijgewerkt: februari 2018
kalender2018b_530x@2x.png

nieuws

Warriors Against Cancer is een Vlaamse vrijwilligersorganisatie door en voor jonge (-35 jaar) kankerpatiënten. Zij organiseren speciale “Spread Your Wings Fotoshoots” voor kinderen, jongeren en volwassen, die vechten tegen kanker, met als belangrijkste doel hun zelfbeeld op te krikken en om hen even de kans te geven aan de harde realiteit te ontsnappen. 

Warriors Against Cancer organiseert Spread Your Wings Fotoshoots voor kinderen, jongeren en volwassenen, die vechten tegen kanker. Zo hopen ze dat deze vechters – de Warriors – een ervaring met een diepe inhoud mee krijgen. Jonge kankerpatiënten krijgen voor de lens de kans om even te ontsnappen aan de harde realiteit of terug te blikken op de zware periode die ze achter de rug hebben.

“Tijdens de fotoshoots worden de Warriors een dag volledig ondergedompeld in een andere leefwereld. Ze worden hierin begeleid door professionele make-up artists, hair stylists, fashion designers en fotografen die dit volledig vrijwillig doen”, aldus Vanessa Bossuyt Vigna, make-up & hairstyling artieste bij Chanel en één van de drijvende krachten achter Warriors against Cancer.

Het resultaat van de vele Warrior fotoshoots werden nu gebundeld in een prachtige uitgave. Een kunstige hommage aan alle jonge kankerpatiënten die dag in dag uit strijden tegen kanker. Maar zeker ook een inspiratiebron voor wie plots met kanker geconfronteerd wordt. Niet alleen de hoopgevende portretten maar ook de krachtige getuigenissen van de warriors zijn zeker een hart onder de riem voor wie met kanker te maken krijgt.

Het boek is verkrijgbaar in De Standaard Boekhandel of via Warriors Against Cancer.
ad


pub