Gerelateerde artikels
Een handig wistjedatje voor in de keuken: citroensap tegen verkleuring

tips
Iedereen weet dat je door een versneden appel best een kneepje citroen- of limoensap roert om te voorkomen dat hij bruin kleurt.
Wel, dat geldt evenzeer voor groente die gemakkelijk oxideert aan de lucht zoals bijvoorbeeld witloof, geraspte wortel of knolselderij. Doe er wat citroensap (eventueel aangelengd met water) bij om de kleur mooi fris te houden.
bron: Hilde Deweer, lifestyleredactrice
verschenen op : 30/12/2017
verschenen op : 30/12/2017
2 reacties
Een handig wistjedatje voor in de keuken: citroensap tegen verkleuring
door Maria Mesman, 7 January 2018 om 12:12TERWIJL WAT CITROENRASP IN EEN GERECHT DE SMAAK VAN DAT GERECHT BIJZONDER VERHOOGD.
Een handig wistjedatje voor in de keuken: citroensap tegen verkleuring
door Maria Mesman, 7 January 2018 om 12:09Bijkomend voordeel is dat die paar druppels citroensap het vetgehalte afbreekt.
Reageer zelf