Snelle bolognaisewok

Laatst bijgewerkt: November 2017
HD-w4-bolognaisewok-klaar-600.jpg

recepten Ingrediënten voor 2 personen
300 g rundergehakt, 1 sjalot, 1 lookteen, ½ el kokosolie, ½ paksoi, ½ gele raap of koolrabi, 1 blik gepelde tomaten, 1 blik kokosmelk, 10-tal noten (cashew of andere), ½ blokje groentebouillon, peper, verse basilicum, pecorino romano DOP (of parmiggiano)

Bereiding
- Wok het gehakt met de fijngesnipperde sjalot en look in een paar druppels warme olie.
- Haal het gehakt uit de pan, hou het warm onder aluminiumfolie.
- Doe de rest van de olie in de pan en wok de fijngesneden paksoi (stelen en bladeren) en raap/koolrabi (in miniblokjes gesneden) gedurende een paar minuten, tot de paksoi geslonken is.
- Voeg 2 tomaten en 3 el sap uit blik toe en 4 el kokosmelk.
- Verkruimel het halve bouillonblokje erover, doe de noten erbij en laat de vloeistof wat inkoken.
- Kruid met peper en fleur de sel (niet te veel, de bouillon is ook al zout).
- Garneer met blaadjes basilicum en versgeraspte pecorino.

5kg5weken02.jpg


Uit het boek '5 kilo minder in 5 weken' van Hilde Deweer in samenwerking met gezondheid.be.

Uitgegeven door WPG, Antwerpen.

Verkoopprijs: 12, 99 euro 128 pagina's - ISBN 978 90 2233378 5


bron: Hilde Deweer, lifestyleredactrice
verschenen op : 18/12/2017
pub

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief:

Nee, bedankt